Höjning av månadsavgiften från 2020-01-01 med 2 %

26 november 2019

Styrelsen har efter längre diskussioner internt och med föreningens ekonomiska förvaltare kommit fram till att en höjning av avgiften är nödvändig för att säkerställa en sund och långsiktigt hållbar ekonomi.

Varför?
Höjningen medför att föreningen kan bibehålla en stark kassa vilket styrelsen finner nödvändigt, för att på kortare sikt stå emot oförutsedda kostnader, respektive tillvarata långsiktig ekonomisk stabilitet genom t.ex. avsättningar till reparationsfonder samtfortsatta amorteringar.

Styrelsen arbetar för att säkerställa en hållbar ekonomi och eftersträvar kontinuerligt att tillvarata medlemmarnas intressen genom att hålla nere våra kostnader. Vi vill dock påminna om att samtliga i föreningen har ett ansvar och kan hjälpas åt med detta. Några exempel på hur enskild medlem kan bidra till detta är att t.ex. genom att hantera och sortera sitt avfall enligt Vafabs föreskrifter och endast slänga matavfall (i de bruna papperspåsarna) och restavfall i våra sophus, hålla rent och snyggt i våra entréer osv.

P-platser och garage
Även våra avgifter för p-platser och garage höjs med 2% enligt gällande avtal

Styrelsen för Brf Neptun
Fagersta den 25 november 2019