Parkeringssituationen runt föreningens fastigheter är under all kritik

24 augusti 2020

Flera gånger under sommaren har det noterats bilar som struntar i gällande regler och blockerar såväl brandgator som infarter till våra fastigheter.

Vänligen respektera att det inte är tillåtet att parkera i anslutning till husen inom föreningen. Inom detta område är all parkering förbjuden, men man får dock stanna för * aktiv lastning/lossning av fordon med undantag vid vändzonen/räddningsplatsen framför balkongerna vid Ringvägen 14. Fordonet skall avlägsnas så snart lastning/lossning har avslutats. Parkering av fordon skall ske på förhyrda platser, alternativt på besöksparkeringarna inom området.

Notera också att det inte är tillåtet att parkera i anslutning till HSB MälarDalarnas garage oavsett tidpunkt på dygnet då de har jour 24h, 365 dagar om året.

Väljer du att parkera på gatan trots förbud tänk på att inte blockera infarten till föreningens fastigheter eller brandgator.

* Med aktiv lossning/lastning menas att man rör sig mellan bilen och fastigheten utan avbrott under ett par minuters intervall.

Med hopp om bättring
//Styrelsen Brf Neptun.