Månadsnytt mars 2024

31 mars 2024 Lite noteringar från Styrelsemötet den 12 mars i Samlingslokalen

Årsmötet/Stämman den 14 maj 2024 klockan 18:00 i Samlingslokalen.

I år ber vi alla som tänker gå på stämman anmäler sig via den talong som följer med kallelsen. Föreningen bjuder på fika och för att veta hur mycket fikabröd vi ska köpa så behöver vi veta hur många som kommer.

Ärenden/motioner till stämman.

Enligt §34 i stadgarna så gäller: För att ett visst ärende som medlem önskar få behandlat på föreningsstämman ska kunna anges i kallelsen till denna stämma skall ärendet skriftligen anmälas till styrelsen senast före mars månads utgång.
Vid stämman i år ska vi ta beslut nr 2 gällande de nya stadgarna. Beslut nr 1 togs vid extrastämman 29 nov. 2023. Stämman beslutade då enhälligt att godkänna BRF Välljärnets nya normalstadgar.
Styrelsen föreslår att stämman med beslut nr 2 godkänner de nya stadgarna.
Styrelsen föreslår omval av BoRevision som auktoriserad revisor med Joakim Mattson som revisor och Joakim Häll som revisorssuppleant.

FIBRA
Fibra är intresserade av att ta över driften av vårt fibernät. FIBRA har redan en anslutning till 488 (kommunens lokal). Vi väntar på att FIBRA kommer tillbaka med ett förslag så att vi kan se vad det skulle betyda för oss användare.

Sopsortering
Vafab kommer att bli hårdare när det gäller felsorterat material!! 
För vår egen trevnad kan vi väl enas om några enkla regler:

  • Knyt ihop soppåsarna.
  • Metallförpackningar avser just förpackningar, alltså inte stekpannor eller annat metallskrot.
  • Porslin och keramik får inte läggas bland glas!
  • Lägg inget på golvet!!!

Styrelsen