Nyhetsbrev april 2019

25 april 2019 April 2019

Vårstädning

Våren är här och knopparna dyker upp i våra trädgårdar. Det är också snart dags för den gemensamma vårstädningen. Den äger i år rum den 11 maj. Vi kommer att sätta upp listor över vad som behöver göras utanför tvättstugan. Som vanligt hyr vi en kärra så att vi kan köra bort grovsopor till tippen. Vi börjar kl 9.00 och tar en gemensam fika omkring kl halv elva.

Våra gemensamma lokaler

Föreningen har gemensamma lokaler som byggdes och utrustades i samband med en renovering i slutet på 80-talet. De används vid t ex årsstämma och kan också hyras för fester och andra evenemang. Tyvärr är de inte riktigt anpassade efter dagens behov. Vi  behöver se över lokalerna och tänker oss en ombyggnad. Vi ser gärna att det bildas en grupp med medlemmar som kan hjälpa till med goda idéer omkring hur lokalerna kan utformas och hur de skulle kunna utnyttjas bättre. Börja gärna redan nu att fundera på detta!

Hemsidan

HSB Mälardalen och HSB Dalarna har, som tidigare nämnts, gått ihop och ansvarar gemensamt för förvaltningen av vår förening. Det får inga praktiska konsekvenser för dig som medlem. Men vi vill göra dig uppmärksam på att föreningens hemsida nu har en ny adress, https://www.hsb.se/malardalarna/brf/norrangen/. Här kan du ofta hitta information, till exempel gamla nyhetsbrev.  Om du har frågor och undringar om föreningens verksamhet som du inte finner här, är du välkommen att höra av dig till styrelsen. Du kan exempelvis maila på norrangen.orebro@gmail.com eller lägga ett brev i brevlådan som finns på garagens vägg vid infarten.

Vi önskar alla medlemmar en Glad Påsk och hoppas vi ses på årsstämman den 25 april!

 Styrelsen