Nyhetsbrev augusti 2020

24 augusti 2020 Brf Norrängen

Hej!

Vi hoppas att alla har haft en fin sommar, njutit av sol och ledighet, och att vi verkligen fått möjlighet att uppleva vår närmiljö på bästa sätt! Mycket gott återstår, nu kommer ju frukten med stormsteg.

”Pärmen”

Vi har tidigare regelbundet distribuerat medlemsinformation i pappersformat till alla medlemmar, och till nyinflyttade i samband med inflytt. Det finns nu en uppdaterad version av medlems-informationen tillgänglig på föreningens hemsida. Det finns även ett utskrivet exemplar på anslagstavlan vid tvättstugan.

Växter på fasaden

Det är vackert med växter som klättrar på fasaden. Tyvärr måste vi be våra medlemmar att se över sina fasadnära växter, och att avlägsna de som växer direkt på fasaden. Framför allt murgröna äter sig in i rappningen och kan orsaka skada.

Målning av staket

De flesta av staketen mellan våra trädgårdar är nu tvättade och målade. Vi tackar för detta. Vi ber dig som ännu inte är klar att avsluta arbetet innan det blir höst. Färg finns i källaren under 23:an.

Nya förtroendevalda

I föregående nyhetsbrev presenterades den nya styrelsen. Ny föreningsrevisor är Per Lindahl, 19D, revisorssuppleant är Conny Sundström, 27A. Valberedningen består av Lena Bengtsson, 21G, Eva Silvferberg, 25G, samt Erik Puhukka Löf, 23A.

Bästa hälsningar

Styrelsen