Nyhetsbrev november 2020

24 november 2020 Brf Norrängen

Hej!

Säkert är alla medvetna om råden angående att vi alla måste hjälpas åt att minska smittspridningen av Coronaviruset. Vi passar ändå på att påminna om den. Håll avstånd, tvätta händer och utsätt inte dig själv och andra för risk.

Städdag

Styrelsen vill tacka alla som hade möjlighet att delta i höstens städdag. Det blev en trevlig dag, området snyggades upp och vi fick tillfälle att mingla och fika lite på gott avstånd.

Måsskrämmor

Det kommer en vår, och med den kommer vi med stor sannolikhet att gästas av måsar. Vi har ett år kvar på vårt avtal med Anticimex. I år kommer vi att be dem att köra igång det måsskrämmande ljudet på högsta nivå tidigt på våren, för att sedan dämpa det. Vi tror inte att så många vistas ute på altanerna i mars och april och störs av ljudet när häcknings-perioden börjar. Vi testar och hoppas det kan fungera.

Våtrumsinspektion

I slutet av november kommer en obligatorisk inspektion av samtliga våtrum i föreningen att ske. Det innebär att inspektionen behöver tillträde till alla lägenheter. Vi kommer att återkomma med mer precis information så fort det går.

Håll nu i och håll ut! Tag hand om varandra!

Hälsningar

Styrelsen