Nyhetsbrev jan 2020

28 januari 2020 Brf Norrängen

Hej! 

Nu har det nya decenniet tagit fart. Det märks att de mörkaste dagarna är över och i den milda vintern har små knoppar dykt upp här och där. Vi förbereder oss på ett nytt år med nya krafter.

Stadgar

De stadgar som antogs av föreningen 2019 har registrerats av Bolagsverket. De finns tillgängliga på HSB-portalen. Ett utskrivet exemplar finns på anslagstavlan vid tvättstugan.

Radon 

Styrelsen är glada att kunna meddela att radonsaneringen nu äntligen är klar. Alla lägenheter har värden under gränsvärdet, och detta har rapporterats till Örebro kommun. Det känns skönt!

Staket

Våra staket mellan trädgårdarna behöver målas om. De är ju laserade i mörkbrunt, och ska få behålla den färgen. Föreningen köper in färg och sedan får du själv ta ansvar för att måla.

Soprum 

Ordningen i soprummet fungerar för det mesta. Över helgerna har vi dock haft några fall med sopor på fel ställe och fel sopor i rummet. Sopor får inte ställas utanför avsedda kärl. Du får inte ställa in grovsopor i soprummet.

Pannrummet

En spännande uppgift i år är att göra om våra gemensamma lokaler. Vi jobbar med att få ihop en grupp som kan ta tag i detta. Hör av dig om du vill vara med!

Bästa hälsningar

Styrelsen