Nyhetsbrev mars 2020

20 mars 2020 Brf Norrängen

Hej!    

Nu drar sjukdom fram över världen. Det drabbar med all säkerhet även medlemmar i vår förening. Det kanske kan vara klokt att höra av sig till grannen och kolla om det kan behövas någon hjälp, t ex med att handla eller uträtta andra ärenden.

Blankett inför ombyggnad

Innan du bygger om i din lägenhet ska du meddela detta till styrelsen, eftersom vi behöver veta att inget arbete utförs på de delar av lägenheten som föreningen har ansvar över. Gör detta senast en månad innan arbetet drar igång. Blanketten finns att ladda ner på föreningens hemsida. Adressen hittar du längst ner på detta informationsblad. Om du inte har möjlighet att ladda ner blanketten kan du höra av dig till styrelsen, så hjälper vi dig.

Stadgar

Som tidigare meddelats har Bolagsstyrelsen registrerat våra stadgar. De finns att läsa på HSB-portalen och finns även på vår hemsida.

Sopor i tvättstugan

Den påse som sitter på väggen i tvättstugan, till vänster om dörren, är inte avsedd för kartonger och flaskor, utan ENDAST för ludd från torktumlare och torkfilter. Allt annat skräp får du själv bära bort till miljöboden.

Nytt från Comhem

Från och med den 26 maj övergår Comhem till digitala sändningar. Det innebär att:

·         Det digitala TV-utbudet har justerats. Comhem har adderat Comhem Play kostnadsfritt och bokförda på vår adress kan skapa ett konto för tjänsten och appen.

·         I månadsskiftet mars/april börjar en rullande informationstext visas på de berörda kanalerna för att uppmärksamma om  förändringarna. Boende som inte får denna text tittar redan digitalt och behöver inte göra något.

·         Den som idag tittar analogt behöver ändra till digital-TV på sina TV-apparater. De som har en äldre TV kan behöva en ny apparat, eller komplettera med en digitalbox.

 Tag hand om varandra!

 Styrelsen 

Hemsida:hsb.se/malardalarna/brf/norrangen  E-mail:norrangen.orebro@gmail.com