Nu börjar balkongrenoveringen

17 mars 2023

Markytor framför balkongerna på hagmarksgatan är uppgrusade för byggtraffik och v 11 startar arbetet med att plocka ner balkongerna. Arbetet börjar på Hagmarksgatan 7a och b, för att sedan gå vidare till 9, 11, 13 och sist 15. 

Sidvallsgatan kommer senare i år. 

De berörda har redan fått en avisering, och vi kommer dela ut aviseringar allt eftersom, håll utkik i brevlådan.

Du som bor på hagmarksgatan och vill förbereda redan nu kan tömma din balkong på allt lösöre inkl. trall, blomlådor, parabol, markiser mm.  När det är dags att plocka ner balkongerna ska du plocka bort ömtåliga tillhörigheter inne i lägenheten närmast balkongfönstret och vägg för vibrationer senast dagen innan.

Innan neddemontering av balkongerna kommer balkongdörren säkras på insidan genom att demontera handtaget på balkongdörren som sedan återmonteras när er nya balkong är besiktigad och godkänd. Om du inte är hemma när demontering sker kommer huvudnyckel behöva användas. 

Vissa markytor, innegård, källardörrar och p-platser kommer att spärras av under tiden arbetet pågår. En av parkeringsfickorna har styrelsen beslutat reservera för entreprenören under tiden arbetet pågår.