Du som loggar in med BankID på fil eller via dosa behöver först välja Mobilt BankID och därefter välja BankID innan du matar in ditt personnummer för att komma in. Vi jobbar på att rätta till detta och beklagar strulet som uppstått.

Fritidskommittén

Syftet med vår fritidskommitté är att stärka och utveckla det sociala samspelet och trivseln för våra medlemmar.

Vi vänder oss till alla medlemmar i föreningen, och ordnar eller samordnar olika typer av återkommande aktiviteter eller enskilda event. Gemensamt för det vi anordnar är att det är en social aktivitet som är öppen för alla våra medlemmar.
Vi verkar för att våra medlemmar som delar ett intresse kan utöva detta tillsammans och komma närmare varandra som grannar. Att medlemmar som vill testa något nytt ska kunna göra det under avslappnade och trevliga former. Det är en fördel om våra aktiviteter är hälsofrämjande eller ökar attraktiviteten av att vara medlem i vår förening.
Skillnaden mellan en förening och en fritidskommitté är att en förening lyder under föreningslagen vilken förpliktigar en viss nivå av administration och byråkrati. Detta krav finns inte för en kommitté som ingår i förvaltningens verksamhet. För fritidskommittén i BRF Anneberg träffas vi några gånger per år för att diskutera arbetet och uppslag till nya aktiviteter. Ett protokoll förs över mötet. Annars är det upp till var och en av de aktivitetsansvariga hur mycket eller hur litet man vill styra upp sina aktiviteter.
Har du funderingar på aktiviteter som du skulle vilja se i föreningen? Eller har du en blyg granne som har en bra idé som hon eller han har berättat för dig? Kontakta fritidskommittén!

Biljard och dart

Föreningen har ett biljardrum i källaren på Arkitektgatan 23. Här finns även Darttavlor.
Verksamhetsansvarig: Rolf Olsson Tel. 0725-383270

Boule

Tisdagar kl 14 vintertid, kl 16 sommartid och lördagar kl 11. Det är bara att komma om man vill prova på. 

Canasta

Torsdagar i fritidslokalen. Det finns gott om plats för fler spelare, nybörjare som garvade korthajar. Kontakta Ingrid Jönsson 040-15 71 54 för mer information

Promenad

Måndagar 14.30. Kontaktperson är Ruth Trulsson, 040 96 58 08.

Syträffar

Tisdagar 18.00 i fritidslokalen. Siv Palm är kontaktperson, 040 96 41 42

Trivselträffar

Fritidslokalen första onsdagen kl 14 i varje månad. Arkitektgatan 1. Ingång via källartrappan. Kostnad 10 kr per gång för kakor. Ingen anmälan.

Stavgång

Onsdagar. Kontaktperson är Inger Persson, telefon 040-190479. Kl 9.30 träffas vi på torget. Det finns gott om plats för fler deltagare.

Vårgrillning

I april när våren börjar kännas som att den är här för att stanna så samlar fritidskommittén hela föreningen på grillplats där vi bjuder medlemmarna på grillad korv och lite att dricka. En kär tradition för att träffa grannarna och hälsa våren välkommen.

Grantändning

Den första advent tänder vi granen i refugen mitt på gården och bjuder på glögg och pepparkakor.