Byte av elmätare i lägenheterna, IMD-el installation

03 oktober 2023 Kära medlemmar, Nu är det snart dags att starta förberedelserna och installationen av IMD-el som vi tog beslut om på årsstämman.

Följande tider och datum gäller:

·      24e oktober, mellan kl.08.00-16.00, kommer strömmen vara bruten för hela byggnaden då man kommer genomföra ombyggnation av centrala elen i huset. Detta innebär att elen är avstängd i hela huset.

·      25e-26e oktober, dagtid, kommer man genomföra bytet av elmätare i respektive lägenhet. Detta arbete tar ca 30-60 minuter per lägenhet. Exakt vilken dag som berör just din trappuppgång kommer informeras om ca en vecka innan (början av vecka 42).

 

Det här behöver du som lägenhetsinnehavare göra:

·      Vara hemma vid den tidpunkt som elmätaren ska bytas i din lägenhet (antingen 25e eller 26e oktober)

·      Om man inte kan vara hemma vid tillfället för bytet av elmätaren; lämna över nycklar till styrelsen så att underentreprenören kan komma in i din lägenhet för att utföra det nödvändiga arbetet. Nycklar kan lämnas över till styrelsen i styrelserummet den 22a och 23e oktober mellan kl.18.00-19.00. Om inte den tiden passar kontakta Ulf Tholson (Vice Ordförande) eller Christian Kullendorff (f.d. Sjöbohm, Ordförande) per telefon innan den 18 oktober, telefonnummer finns i trapphusen.
OBS! Glöm inte att märka nyckel med lägenhetsnummer samt namn.