HSB Portalen stänger 2 november

15 oktober 2020 Loggar du fortfarande in på HSB Portalen för att komma åt din bostadsinformation?

Från den 2 november kommer du att automatiskt slussas vidare till Mitt HSB.

Mitt HSB har varit igång i ungefär ett år och det är alltså där du som är medlem, bosparare eller boende i bostadsrätt kan logga in och sköta ditt nuvarande eller framtida boende.

Vad finns i Mitt HSB? 

  • Medlemsbevis och förmåner
    Mitt HSB är platsen där du som medlem får tillgång till det som är unikt för HSBs medlemskap. Här hittar du dina medlemsförmåner med mängder av olika erbjudanden och rabatter. Du kommer också åt ditt digitala medlemsbevis som kan behövas när du vill ta del av ett erbjudande.
  • Avier och avtal
    Du som bor i en HSB-bostadsrätt (som har ekonomisk förvaltning hos HSB) hittar dina aviuppgifter här så att du inte behöver hålla koll på pappersavier. Du hittar även information om din bostad, t.ex lägenhetsutdrag, och ditt avtal i Mitt HSB. 
  • Felanmälan
    Om din bostadsrättsförening köper tjänsten Felanmälan kan du enkelt göra en felanmälan och sedan följa ditt ärende i Mitt HSB. 
  • Kunskap om boendet
    Om du vill lära dig mer om att bo i hyresrätt eller bostadsrätt, eller veta hur det är att vara med i bostadsrättföreningens styrelse, finns information som beskriver de olika boendeformerna och hur du kan göra för att till exempel engagera dig i din förening. 
  • Ditt bospar
    Du som är bosparare kan se ditt bosparande och dina bosparpoäng, både för hyresrätt och nybyggda bostäder. 
  • Intresseanmälan för hyresrätt
    Om du har gjort en intresseanmälan på hyresrätter kan du se både din aktuella anmälan och eventuella tidigare anmälningar och få meddelande om du blir erbjuden en lägenhet. 

Varför gör HSB denna förändring?

HSB Portalen stängs eftersom den inte utvecklas längre. All utveckling sker istället i Mitt HSB.

HSB arbetar just nu med att ta fram nya tjänster som gör ditt boende ännu enklare att hantera. Det är en spännande utveckling av nya digitala funktioner som ska underlätta för dig som boende.

Hur loggar jag in på Mitt HSB? 

Alla medlemmar och boende har automatiskt ett användarkonto på Mitt HSB. Du loggar in med mobilt bankID eller personnummer och lösenord via ”logga-in”-knappen uppe till höger i det blå fältet på hsb.se.

Om du inte har mobilt bankID och har glömt ditt lösenord begär du nytt här.

[Här nedan finns ett färdigt trappanslag att ladda hem]