Påskhälsning och info från bygget

08 april 2020 Det var trevligt att träffa så många köpare vid visningarna av referenslägenheten i början av mars. Här kommer lite kort och aktuell info om ditt framtida boende.

På bygget
Det pågår full aktivitet i bostadsrättsföreningen med fokus på invändiga arbeten. Arbeten som utförs är bland annat målning, plattläggning av kakel och klinker och elinstallationer. Byggnationen följer tidplanen med preliminär inflyttning i början av december.

Gemensamma ytor
De gemensamma ytorna som bostadsrättsföreningen delar med hyresfastigheten kommer att ingå i en gemensamhetsanläggning. En gemensamhetsanläggning förrättas av Lantmäteriet. Vi har tagit in en expert i området som ska ta fram förslag på andelstal för respektive fastighetsägare, därefter sker förrättning. Läs mer om gemensamhetsanläggningar på Lantmäteriers hemsida https://www.lantmateriet.se/sv/Fastigheter/samfalligheter/gemensamhetsanlaggningar/.

Garagehyra
Garagehyran är ännu inte fastställd. Så snart vi fått närmre info om gemensamhetsanläggningen hoppas vi kunna ge dig ett definitivt besked.

Bil- och cykelpool
Som boende i brf Konduktören ingår det ett tioårigt medlemskap i bilpoolsföretaget Sunfleet (numera M). Bilpoolen finns i p-huset Elina. Bostadsrättsföreningen har även en cykelpool med två ellådcyklar som kommer att finnas parkerade i källarplan.  

Närmre info hur bil- och cykelpoolen fungerar kommer att ges i samband med inflyttning.

Uteplatser – avskärmning och lås på dörrar
Avskärmningen mellan uteplatser består av oljat, impregnerad furuträ. Höjden på avskärmningen kommer att variera mellan 2,1 till 2,5 meter beroende av uteplatsens placering i fastigheten.

Dörrar till uteplatser låses från insidan och kan därför inte användas som ingång till bostaden.

Ingen takanslutning i kök på våning 5 med takhöjd 2,9 meter
Kök på våning 5 som har en takhöjd på 2,9 meter eller högre har ingen takanslutning mellan väggskåp och tak.

Glad påsk
Avslutningsvis vill vi passa på dig en härlig och solig påsk!

Fasadbilder mars 2020