SAVE THE DATE: STÄMMA 26 OKTOBER

13 september 2022 Årets viktigaste dag i föreningen, vår stämma, äger rum den 26 oktober kl. 18.00. Lättare förtäring serveras från kl. 17.30. En kallelse med dagordning, tid och plats kommer att skickas ut till alla medlemmar senast två veckor innan.

KONTAKTA VALBEREDNINGEN?

Om du vill komma i kontakt med valberedningen inför stämman är du välkommen att skicka ett sms till Clara på 0709-16 78 56.

Nyfiken på vad valberedningen gör? Läs artikeln "Så arbetar en valberedning"

KONTAKTA STYRELSEN?

Har du frågor eller funderingar till styrelsen? Då är du välkommen att kontakta förvaltaren, som vidarebefordrar ärendet till styrelsen. Det går även bra att kontakta styrelsen direkt via Mikael Frohm (styrelseledamot och sekreterare) på mikael.frohm@outlook.com.

Detta är styrelsens uppgift

Styrelsen ansvarar för brf:ens övergripande strategier och mål. Det är också styrelsen som är ytterst ansvarig för fastigheter och förvaltning. Grundregeln när det kommer till ansvar är att man kan delegera arbetsuppgifter till förvaltningen och personal, men inte ansvaret. I styrelsen är det ordföranden som har det yttersta ansvaret.

NYFIKEN PÅ ATT ENGAGERA DIG I BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN?

Din förening får tillgång till ett stort utbud av förmåner och tjänster som stöd i arbetet med att skapa ett tryggt och bra boende. Läs mer om hur HSB Malmö kan stötta dig i ditt uppdrag. Så kan föreningen nyttja medlemskapet på bästa sätt.   


Till nyhetslistan