MannhemsNytt Februari 2019

14 februari 2019

 

OVK                               

Datum för Obligatorisk Ventilations Kontroll är nu klara, det blir i v.11.

Tisdag 12/3 fm 15B, em 15A. Onsdag 13/3 fm 13B, em 13A. Kontrollen kommer genomföras av GK som är den firma som har servicen på våra fläktar. De ser gärna att vi rengör ventilerna innan de kommer.

Det är viktigt att vi kommer in i alla bostadsrätter. Har ni inte möjlighet att vara hemma kontakta Dennis, thelin.dennis@gmail.com , så kan han vara behjälplig.

Får vi inte tillgång blir vi tvungna att debitera bostadsrättsinnehavaren för evt. återbesök av ventilationstekniker.

Flyttad hemsida

Vi har valt att flytta vår hemsida in under HSBs paraply då de erbjuder en betydligt mer administrativt lätthanterlig lösning än den tidigare. Den kan fortsatt nås via www.mannhem.se alt. www.hsb.se/malmo/brf/mannhem/ .

 

Ni kommer känna igen rubriker och innehåll. Bokning av gästrummet är lite annorlunda vilket finns beskrivet under rubriken Gästrum där länken till kalendern finns.

Den svarta inloggningsrutan uppe till höger leder vidare till din HSB medlemssida, användarnamn är ditt personnummer och det går att logga in med BankID. Via denna inloggning kommer vi i framtiden kunna ha flikar och dokument på hemsidan som endast är tillgängliga för föreningens medlemmar, det är även är planerat för en sluten anslagstavla/forum.