Årsmöte den 24 november och årsredovisning

10 november 2014 Välkommen till Brf Priorns årsmöte i Lilla Aulan måndag den 24 november 2014, klockan 19.

På årsmötet går vi bland annat igenom årsberättelsen och här görs också val till styrelsen. Dagordning finns anslagen i entrén.

Årsredovisningen finns att ladda ner i vänsterspalten här på hemsidan och kommer också att finnas utskriven på årsmötet.

Efter årsmötet informerar vi kort om vad som är på gång i föreningen och det finns naturligtvis också möjlighet att ställa frågor. Vi avslutar som vanligt med lätt förtäring och öl eller vatten.

För att vi ska kunna beställa förtäring ber vi dig att mejla styrelsen@priorn.se med uppgifter om namn, antal personer, lägenhetsnummer och om ni vill ha årsredovisningen utskriven senast torsdag den 20 november. Ange om du vill ha vegetariskt alternativ eller har andra speciella önskemål.

Har du inte anmält dig är du ändå välkommen till mötet, men då kan vi inte garantera att du får förtäring!

Lilla Aulan ligger på sjukhusområdet bakom den gamla kiosken på Carl Gustavs väg; gå över det högra övergångsstället på Carl Gustavs väg där ser du huset med skylten ”Jubileumsaulan” på sjukhusområdet. 10 meter till vänster om övergångsstället finns en gångväg in till lokalen.

Hjärtligt välkommen till årsmötet!

Styrelsen i Brf Priorn