Nytt Priorn-Nytt – med info om fönstren

27 augusti 2014 Ett nytt Priorn-Nytt har lagts upp på hemsidan. Nu med aktuell information om fönsterrenoveringen som har kommig igång.

Priorn-Nytt finns att ladda ner i vänsterspalten. Här kommer även en del av det som finns med:

Nya fönster – nu har arbetet startat
Nu har byggnadsställningarna för den första etappen av fönsterbytena kommit på plats. Fönsterbytena startar onsdag den 27 augusti i trappa F, man börjar högst upp i trappan och arbetar sig nedåt. I slutet av vecka 36 (4 – 5 september) börjar man i trappa G.
Fönsterbytena innebär att fönstret lossas inifrån och lyfts ut till byggställningen. De nya fönsternsätts in utifrån och ”snyggas till” med lister, mm inifrån. Det kommer att damma en del vid arbetet.

Man kommer att byta fönster på ett våningsplan per dag - först trappa F, sedan G, H och I. Därefter E, D, C, B och sist A. Otto Magnussons kommer efterhand att lägga lappar och meddela vilken dag och tid man kommer till respektive lägenhet. Allt arbete inne i lägenheterna ska göras under en dag. Därefter sker plåtarbeten, men dessa sker utifrån. Fönsterbytena kommer att pågå mellan vecka 35 och vecka 44, då arbetet avslutas i trappa A.

Det är mycket viktigt att Otto Magnusson kommer in i respektive lägenhet på planerad tid och att det är undanplockat vid fönstren och på balkongerna enligt de besked ni får från Otto Magnussons inför bytena. I annat fall finns det risk för förseningar i arbetet. Om du inte är hemma kan du lämna nycklar till Otto Magnussons arbetsledare eller till någon av oss i styrelsen.