Gamla mailadresser

19 maj 2022 Påminnelse!!! stenmarden@gmail.com och styrelsen.stenmarden@gmail.com används inte längre!

Det förekommer att några medlemmar fortfarande skickar mail till dessa två adresser trots information till lägenheter och genom anslag i våra entréer att de inte gäller längre. Detta resulterar ju i att medlemmars ärenden inte kommer fram, så klart. Vi vill påminna om vikten av att våra medlemmar då och då verkligen tittar efter nyheter som anslås i entréerna samt verkligen läser information som delas ut till alla lägenheter.

Förvaltningen sköter allt vardagligt underhåll i lgh och fastigheter, felanmälan, köhantering parkering/garage etc. E-post: stenmarden.forvaltningmalmo@hsb.se , för kontakt. 

Styrelsen jobbar med rena föreningsangelägenheter såsom ekonomi/budget, uh-planen, projektplaneringar, beslut som krävs för förvaltningen, juridik/utbildningar, medlemsfrågor, stadgefrågor, olika akuta händelser/problem m m. E-postadress och mobilnummer för våra medlemmar som söker kontakt med styrelsen finns anslaget i våra entréer. OBS! gäller ej för felanmälan eller ärenden som ska till förvaltningen enligt ovanstående.

För snabbast möjliga hjälp och kontakt så är det viktigt att våra medlemmar söker rätt instans i vår organisation. 

Med vänlig hälsning

Kenneth Rosén, styrelsens ordförande.