datum.gif 26 november 2023    klocka.gif 9.00-15.00 (dörrarna öppnar kl. 8.30 för registrering)    plats.gif Quality Hotel View, Hyllie stationstorg 29 i Malmö

Äntligen dags igen! Ses vi på Styrelsekonferensen?

En heldag fylld med matnyttig kunskap, seminarier och utställningar i kombination med härligt mingel och god mat. Det här är årets stora händelse för dig som är engagerad i din bostadsrättsförening.

Dagens program är noga utvalt för att ge dig inspiration och konkret kunskap i ditt styrelsearbete.

Seminarier

Inspiration och kunskap i de mest populära ämnena som rör bostadsrättsföreningen. Du väljer själv vilka 30 minuters-föreläsningar som du vill lyssna på.

Läs mer om seminarierna

Dagens program

Planera redan nu vilka seminarier du vill lyssna på. Här kan du ladda ner programmet.

Hela dagens program

Utställare

Leverantörer

Kika på vem som ställer ut på årets Styrelsekonferens. 

Läs mer om leverantörerna

Årets talare

Jens Magnusson, chefsekonom på SEB

Jens är SEB:s chefsekonom och har det övergripande ansvaret för SEB:s svenska och globala analyser av makroekonomin och den ekonomiska politiken. Han kom till SEB 2005 från en tjänst som kansliråd i Finansdepartementet. Jens har bland annat varit bankens privatekonom, chef för investeringsanalysen inom kontorsrörelsen och chef för omvärldsanalysen inom SEB Pension & Försäkring. 

Ekonomin bromsar in – men hur mycket och hur länge?

Magnus Hulthe Andersson, näringspolitiskt ansvarig på Fastighetsägarna Syd

Magnus arbetar som Näringspolitiskt ansvarig på Fastighetsägarna Syd med att förändra och förbättra fastighetsbranschen med kunskap, styrka och hållbarhet. Genom att identifiera utmaningar i branschen och göra något åt dem. Har spetskompetens i opinionsbildning, omvärldsbevakning och strategisk planering.

En omvärldsspaning om vad som händer och kan hända

Varför besöka Styrelsekonferensen?

Det här är årets stora händelse för dig som är engagerad i din bostadsrättsförening.

Att ha ett styrelseuppdrag i en förening kräver engagemang, tid och en hel del kunskap. Det blir både enklare och roligare om du känner att du behärskar ditt uppdrag. 

Därför ska du besöka Styrelsekonferensen