Brf Arenans P-kort

24 mars 2019 Information gällande Brf. Arenans P-kort

Till detta informationsbrev bifogas ert nya parkeringskort som beviljar föreningens gäster att nyttja vår besöksparkering i 24 timmar. I samband med detta ändrar vi ordinarie besökstid till 6 timmar.

Q-park kommer att byta ut skylten inom kort. Vi i styrelsen vill förtydliga att P-korten endast är till för våra besökare och ska inte användas av boenden i Brf Arenan. Missbrukas detta förbehåller sig styrelsen rätten att återkalla parkeringstillståndet.

 

Styrelsen ombesörjer utdelning av 1st P-kort per lägenhet och varje enskild bostadsrättsägare är därefter personligt ansvarig för kortet. Borttappade kort ersätts mot en avgift på 500 SEK.

 

Vi vill även påminna om att det inte längre är tillåtet att köra in sitt fordon på innergården innanför betongsuggan. Detta för allas trivsel. Endast de fordon som har tillstånd, exempelvis fordon med handikapptillstånd, får stanna tillfälligt för på/urlastning. Vi har satt upp en betongsugga för att markera förbudsomdet och inom kort kommer även skyltar att sättas upp.

 

Övriga boende hänvisas till våra 15 min parkeringar. En vid sophuset och två bakom hus 21.

 

 

 Styrelsen Brf Arenan