Medlemsinformation Brf Mjölkudden April 2019

16 april 2019 Medlemsinformation Brf Mjölkudden April 2019

Bastun

$täng av bastuaggregatet när ni bastat klart om bastun inte är bokad efter er. Vid några tillfällen har det inträffat att bastun stått på över natten.

Det har inneburit att temperaturen inne i bastun varit över 100 grader påföljande morgon. Samma sak har även inträffat dagtid utan att bastun varit bokad. Det här innebär att bastuaggregatet slits ut i förtid. Vi betalar onödiga elkostnader. Det skulle även kunna innebära fara för brand i bastun.

Styrelsen ska:

⦁ Förtydliga instruktionerna för hur bastuaggregatet slås av och på.

⦁ Undersöka om strömmen till bastun kan brytas automatiskt under natten på samma sätt som i tvättstugorna.

⦁ Undersöka om det skulle gå att ändra maxtiden på bastuaggregatets timer. Nu kan timer ställas in så att aggregatet är på upp till 12 timmar. Se om det finns något annat sätt att boka bastun på.

Soprummet

Häromveckan hade någon slängt glas i samtliga kärl för brännbart avfall. Vilket man absolut inte får göra. Föreningen får betala extra avgifter om vi sorterar fel.

Renhållningen har missat att tömma våra kärl för glas. Kärlen har blivit överfulla. Men det innebär inte att man får slänga glas i övriga kärl.

Årsstämman

Den nya styrelsen som valdes på årsstämman framgår av anslag i trapphusen. Alla är välkomna att kontakta styrelsen med frågor, synpunkter etc.

Glad påsk

Styrelsen BRF Mjölkudden 2019-04-16