Medlemsinformation Juni 2016

14 juni 2016 Vi i styrelsen har för avsikt att ge bra och löpande information. Informationen kommer att läggas ut på föreningens hemsida och anslås i trapphuset, anslaget i trapphuset har begränsad tid så ta för vana att titta på hemsidan.

Föreningsstämman 2016

Protokoll från årsstämman den 18 maj 2016 finns på HSB-portalen.

 

Styrelsens sammansättning

Ordf. Mats Vikström

Sekr. Eva Jonsson

Ledamöter Anna Bergdahl

Agneta Sandberg

Veronica Lampa Edunger

Leif-Åke Andersson

HSB repr. Elisabeth Söderberg

 

Vi kommer även att fortsätta med "öppet hus" den första måndagen i varje månad (ej juli) kl 18.00-19.00.

 

Farthinder

För ökad trivsel när det gäller trafiken har vi på försök lagt ut farthinder mellan port 7-11, dessa har vi fått låna och försöket skall utvärderas innan det ev. blir permanent. Detta gäller även betonghindret vid port 23.

 

Bastun

Av trivsel och hygieniska skäl skall bastulavarna bytas ut inom kort. Arbetet utförs ideellt av Mauri Konu som bor i våran förening. Vi vill uppmana alla bastubadare att ta med en "sitthanduk" som obligatoriskt lägges på lavarna där ni skall sitta, vänligen respektera detta.

 

Parkering

Besöksparkeringen är till för besökanden. Vi som bor i föreningen får inte parkera där. Boende får inte heller parkera sina firmabilar där. Parkering utanför portar är bara tillåten för i- och urlastning.

QPark ser till att bestämmelserna efterlevs och bötfäller de som inte följer bestämmelserna.

 

Fastighetsbesiktning

Kommer att göras innan juni månads utgång. Besiktningen görs för att fånga upp saker som behöver åtgärdas.

 

Asfaltering

Asfalten har grävts upp på 2 ställen, dels för en el-kabel till en belysningsstolpe på parkeringen framför A-huset. Dels för en värmekabel framför car-porten mot dagvattenbrunnen framför

ingång 7. Dessa kommer att asfalteras igen inom kort.

 

Görans hörna”

 

Hörnan ligger på baksidan av D-huset och består av kasserade trädgårdsmöbler från sophuset. Där samlas många som bor i föreningen, umgås pratar och diskuterar. Utifrån ett önskemål från ”Görans hörna” har styrelsen beslutat att köpa in nya trädgårdsmöbler till hörnan.