Information från styrelsen

08 december 2022 Följande beslut och information från styrelsemötet 2022 dec

Fastställd budget 2023
Styrelsen har vid styrelsemöte i November 2022 besluttat att hyran från 1 januari 2023 höjs med 6 % och p-platser med 50 kr - de nya carportar so byggs kommer att kosta 550 + el de är tio stycken - Vi har under mänga år haft en bra utveckling när det gäller utgifter - men allt som hänt gör att vi måste följa med och vi vet ju att allt blir dyrare tyvärr. 

Almän Info - Med tanke på vad som hände i vår lekplats med nedslagna lampor och det vara bara för att ställa till det, och det ända som händer är att det blir vi som bor i området för ökade kostnader, Så var snäll och hjälp till med att vara uppmärksam (gransamverkan) vi ska inte ingripa men vi kan raportera vad vi set. Vi har ett bra område att bo i !! 

Får önska alla en God Jul och Gott Nytt År 2022-23 

Mvh Ordförande Karl-Axel Lindqvist 



Tvättstuga
Ny mangel är beställd till tvättstugan på Orkesterv 30 den kommer att installeras i närtid.

Nya balkonger och rökning
Det har till styrelsen framkommit klagomål från ett flertal medlemmar att de har svårt att vistas på sin balkong pga att cigarettrök tränger igenom från grannar som röker på sin balkong. Vi vill därför vädja till alla medlemmar att visa hänsyn till varandra och undvika att röka på balkongerna!

 Vi vill passa på att önska alla medlemmar en Trevlig 1:a advent!