Ny Grill & Flaggstång

04 juni 2010 Styrelsen önskar alla en trevlig sommar!

Efter ett flertal önskemål från er medlemmar har styrelsen beslutat att köpa in tre stycken utegrillar, en vid varje uteplats. Grillarna är till för grillkol och grillbricketter.

Obs! Vi får inte elda med ved.

Grillarna är försedda med grillgaller men vi önskar att alla tar med sitt eget grillgaller som man i sin tur kan lägga ovanpå det fasta gallret, mer hygieniskt !

Vi meddelar här och nu att alla grillar som idag finns ute på gårdarna måste plockas bort senast 21 juni, efter detta datum kommer dessa grillar att kasseras.

Du Gamla Du Fria :-)

 

Vi har även beställt en flaggstång som kommer att monteras upp mellan vinkelhusen.

Till vardags kommer där att finnas en vimpel upphissad i flaggstången men alla medlemmar kan fritt låna den svenska flaggan (som finns hos vicevärden) om man vill fira Flaggdagar, Födelsedagar, m.fl. Den medlem som hissar svenska flaggan måste själv också ta ner (hala) den på kvällen samma dag. Regler för hissande av svenska flaggan kommer att finnas hos vicevärden.

Sveriges Flagga enl. Wikipedia >>

Vicevärdkontoret kommer att hålla semesterstängt under juli månad (5/7-31/7), om ni har akuta ärenden exempel godkännande av lägenhetsöverlåtelser måste de vara inkomna senast 21 juni.