Porttelefon - Med start den 1 September

18 augusti 2010 Entrédörren kommer från och med 1/9 att vara låst dygnet runt. Brevbärare, tidningsbud m.fl. att ha tillgång egna ”Tags”.

Använd era tags för att öppna dörrarna.

Till en början kommer lägenhetsnyckeln även att passa till dörrlåsen. Cylindrarna kommer efter några veckor att bytas ut. I framtiden kommer du enbart att behöva taggen när ni låser upp entrédörr och källardörr. Hela systemet bygger på att öka vår säkerhet. Vi vet sedan tidigare att nycklar har kommit i orätta händer - inbrott i källare. Även dessa cylindrar byts ut.

Kostnad för detta.

Det har inkommit önskemål om en ekonomisk redogörelse över finansieringen. Styrelsen kommer under hösten att skicka ut en sådan till alla medlemmar efter att slutfakturan har kommit, där ingår också en redogörelse över finansieringen. Detta kommer att ske som vi beslutade på medlemsmötet med ett tillägg på ”hyran” med 100:- per månad och lägenhet, vilket innebär att alla medlemmar får en justerad månadsavgift. Regleringen kommer att ske i samband med budgeten 2011 och gäller från och med Januari 2011.

Fastighetsskötaren, vicevärden och styrelsen kommer att vara tillgängliga för er som har frågor. Tveka inte höra av er!