Nyhetsbrev September

09 september 2019

Nyhetsbrev - September 2019


Information från styrelsen och vicevärden

Styrelsen

På årsstämman valdes två nya medlemmar in i styrelsen. Håkan Dahlqvist valdes som ordförande och Anthony Sorsa som ledamot.
 

Cyklar

Det kommer inte att byggas något fristående cykelförråd på innergården. Istället kommer vi att ha mer frekventa rensningar av cyklar utan ägare från befintliga utrymmen. Nästa tillfälle blir under hösten. 

Ni som har flera cyklar ta gärna en funderare om hur många cyklar ni behöver och om alla ska stå i de gemensamma förråden. Hjälper inte frekventa utrensningar av herrelösa cyklar så kommer frågan om fristående cykelförråd tas upp igen.
 

Containers

Det kommer att finnas containers för skräp 16-22 september. De kommer att stå utplacerade på samma ställen som under städdagen, vid grusvägen mellan Rågången och ICA samt uppe vid Axtorpsvägen 29. Detta är en bra möjlighet att kolla igenom förråd och källargångar och slänga det som inte behövs. 

Kom ihåg att källargångar samt övriga gemensamma utrymmen inte är plats för personliga ting. Dessa skall förvaras i lägenhet eller förråd. Soprummen är endast till för att slänga står på informationstavlorna. Allt annat ska tas till återvinningen.
 

Förråd

Extra förråd finns att hyra. Kontakta vicevärden vid intresse.
 

Dags att plocka in grillen

Kom ihåg att ta in eventuella grillar nu när grillsäsongen börjar närma sig sitt slut. Ved finns att använda vid de fasta grillplatserna.

Aktiviteter

Café Gläntan


På Café Gläntan så fikar vi och diskuterar aktuella frågor inom Brf Skidbacken. Under det senaste året har vi ofta diskuterat innergården och hur vi ska göra den ännu bättre. Vi har även diskuterat annat och det är upp till dem som kommer att bestämma vad vi ska prata om.

Om man känner ett visst motstånd att prata med någon i styrelsen kan Café Gläntan vara ett alternativ. Se det som en möjlighet att på ett informellt sätt få chansen att ställa frågor, få information och höra vad andra i föreningen tycker. Vill man inte diskutera så mycket kan man bara fika och umgås med sina grannar.

Vi försöker ha Café Gläntan en gång i 
månaden och nästa tillfälle blir torsdagen den 3 oktober 18.00.

Välkommen hälsar Trivselkommittén