Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Grattis till Årets bostadsrättsförening 2016

11 oktober 2016 Det ärofyllda priset Årets bostadsrättsförening delades ut under styrelsekonferensen i Ystad under fredagen den 7 oktober. Vinnaren år 2016 blev brf Tingvallen i Lund.

Den vinnande motiveringen löd:

"Brf Tingvallen bedriver ständigt ett aktivt och målmedvetet miljöarbete såväl utomhus som inomhus. Föreningen utför kontinuerligt små och stora åtgärder som exempelvis att byta ut sin belysning till modern och energisnål LED samt att inom det närmsta provborra för bergvärme/geoenergi. Miljön är något som flera bostadsrättshavare i brf Tingvallen också värnar om, vilket gör miljöarbetet i föreningen både lättare och roligare för styrelsen. Som en av Lunds största bostadsrättsförening kan brf Tingvallen inspirera andra bostadsrättsföreningar att satsa på liknande projekt genom att dela med sig av sina erfarenheter."

– Detta känns otroligt spännande och kul så nu gasar vi för fullt med kommande projekt! Andra bostadsrättsföreningar får gärna höra av sig till oss om det har frågor runt geoenergin och det miljöarbete som vi bedriver, säger Robert Bertilsson från brf Tingvallen som, tillsammans med Calle Ward, fanns på plats på styrelsekonferensen i Ystad för att ta emot priset.

Stort grattis till brf Tingvallen!

Är du nyfiken på vad Årets bostadsrättsförening innebär? Läs mer och ansök. Nästa vinnare koras i oktober 2017!