Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Skåne tilldelas hedersomnämnande

23 maj 2017 Under prisutdelningen av Fastigopriset 2017 så mottog vi på HSB Skåne ett hedersomnämnande för vårt arbete med ökad integration i ett arbetsgivarperspektiv.

För åttonde gången delades Fastigopriset ut. Syftet är att synliggöra fastighetsbranschen som en attraktiv bransch att arbeta i och att premiera de bästa arbetsgivarna. Rekordmånga företag har deltagit i årets tävling och visar därmed att fastighetsbranschen bidrar positivt till integrationen i samhället.

Förutom att säga grattis till vinnaren BromöllaHem så vill vi även stolt meddela att vi på HSB Skåne tilldelades ett hedersomnämnande för vårt arbete med ökad integration i ett arbetsgivarperspektiv. Även HSB Göteborg fick ett hedersomnämnande, bland annat för sitt samarbete med organisationen Mitt Liv.

Juryns motivering till vårt hedersomnämnande var att HSB Skåne genom sin satsning på HSB Skåne Future har visat hur ett fastighetsbolag kan bidra till ungdomars utbildning och utveckling i allmänhet och integration av ungdomar i synnerhet.

Tack Fastigo för detta fina hedersomnämande!