Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Erbjudande från Slagthuset: Se NoIcE Rockmusikalen för halva priset!

14 november 2022 Som medlem i HSB Malmö får du gå 2 till priset av 1.

I NoIcE Rockmusikalen följer vi kultbandet NoIcE uppgång och fall, en resa som tog sin början innan flera i bandet hade hunnit fylla femton år. Resultatet blev nationell berömmelse och guldskivor, men också en baksida där flera i bandet drogs in i missbruk.

I huvudrollerna ser vi Charlie Gustafsson från Vår tid är nu och Charlie Grönvall. För manus och regi står Robert Lillhonga, känd bland annat för filmen Hata Göteborg och musikalen om Kal P. Dal. 

Föreställningen behandlar ljus och mörker, och är full av humor och inte minst massor av helt fantastisk musik som framförs live av bandet.

Pressröster:

"Ett jäkla ös!"
P4 Malmöhus

”Wow! Det låter så bra, så rått och så rätt”
Skånska Dagbladet

”Överraskande musikalsuccé”
Aftonbladet

"Inte en död sekund. Publiken var i extas och stod upp de sista 20 minuterna.”
Hans Marklund, regissör för Allsång på Skansen och Melodifestivalen

Mer info:

Youtubeklipp från Malmö: https://www.youtube.com/watch?v=UpLy8FncaSA

www.noicerockmusikal.se

Insta/TikTok: @noicerockmusikal

Boka biljetter

Boka direkt hos Noice Rockmusikalen. För att använda rabatten behövs en särskild länk - den hittar du i vårt inloggade läge i Mitt HSB.