Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Medlemserbjudande: Stötta FC Rosengårds arbete med Tim Bergling Foundation

10 oktober 2022 HSB Malmö är stolta partners till FC Rosengård. En förening som tar barn och ungas fysiska och psykiska hälsa på allvar och som verkar för att skapa förändring. Under hela 2022 samarbetar FC Rosengård med Tim Bergling Foundation, som arbetar aktivt för att förebygga psykisk ohälsa bland barn och unga.
FC Rosengård For A Better Day

Som partners stöttar vi inte bara FC Rosengårds fotbollslag utan även klubbens samhällsstärkande arbete. Genom att belysa psykisk hälsa, skapa diskussion och utbilda vill vi tillsammans göra skillnad.  

Under hemmamatchen mot Eskilstuna den 14:e oktober kommer FC Rosengård att bära specialdesignat matchställ. Matchtröjorna kommer sedan att auktioneras ut och intäkterna går till FC Rosengård och Tim Bergling Foundations fortsatta insatser inom psykisk hälsa.  

FC Rosengårds hemmamatcher

Du vet väl om att du som är medlem i HSB Malmö går 2 betalar för 1 på alla FC Rosengårds hemmamatcher?  

Tillsammans spelar vi för en bättre morgondag.