Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nöje

Fotboll: FC Rosengårds hemmamatcher

Köp två biljetter till priset av en

fcr.png

HSB Malmö är nätverkspartner till FC Rosengård. Detta innebär bland annat att du som medlem i HSB Malmö får köpa två biljetter till FC Rosengårds hemmamatcher till priset av en. 

Gör så här för att ta del av erbjudandet

Du hittar ditt medlemsbevis under Min profil i vårt inloggade läge i Mitt HSB. Klicka på "Logga in" uppe till höger.

Visa upp medlemsbeviset i din mobil eller skriv ut det på papper och ta med. 

Fotboll: Trelleborgs FFs hemmamatcher

20% rabatt på biljettpriset

trelleborgsff.png

20% rabatt på biljettpriset på Trelleborgs FFs hemmamatcher.

HSB Malmö är stolt partner till Trelleborgs FF. En starkt bidragande orsak till partnerskapet är bland annat det arbete som Trelleborgs FF gör för att motverka våld och rasism, samt öka integrationen. Fotboll är även en viktig pusselbit för gemenskapen i ett samhälle.

Köp biljett direkt hos Trelleborgs FF. För att använda rabatten behövs en rabattkod - den hittar du i vårt inloggade läge i Mitt HSB. Klicka på "Logga in" uppe till höger. 

Funnys äventyr

Rabatt på inträdet

Pettson-&-Findus.jpg

Välkommen till Funnys Äventyr. Ett kulturhus för stora och små barn – och en värld full av sagor. Hos oss kommer sagor och berättelser till liv, bara du använder din magiska fantasi. Hälsa på Funny och alla hennes vänner: Alfons Åberg, Pettson & Findus, Vikingabarnen Halvdan & Meia och Mumin, såklart. Hoppa i höet hemma hos Pettson, åk rutschkanan hemma hos Mumin – och åk tillbaka till den spännande vikingatiden hos Halvdan och Meia.

Vet du vad? Hos oss finns det en sagokarusell också. Slå dig ner i vagnen och ta på dig hörlurarna. Snart börjar en interaktiv sagostund du sent kommer glömma! I teaterladan spelar vi mysiga pjäser – och i Funnys trädgårdscafé finns det en massa smaskig mat och fika.

Du förstår nu va? Funnys Äventyr är mer än ett lekland. Det är en värld full av sagor!

Funnys Äventyr finns på Mobilia i centrala Malmö.

Rabatt

För medlemmar i HSB Malmö är inträdet 100 kronor per person (barn 0-2 gratis). Ordinarie pris är 125 kronor på vardagar och 145 kronor på helger och lov. 

Logga in i Mitt HSB för att ta del av rabatten.

Hotel Öresund

20 % rabatt på ordinarie pris på "Spapaket"

Hotel Öresund Conference Spa logo.jpg

 

 

 

 

 

Unna dig lite extra lyx under din vistelse i Landskrona på Hotell Öresund! Som medlem i HSB Malmö erbjuds du rabatt på deras avkopplande och energigivande klassiska spapaket.

Erbjudandet gäller mellan söndag - torsdag. 

I paketet ingår följande:

 • Övernattning i dubbelrum standard.
 • Inträde till gym
 • Entré till spa*
 • Lån av badrock, handduk och tofflor
 • 3-rätters middag i restaruangen Sofia by the Sea
 • Frukost

*med reservation för att spa kan vara fullbelagt!

Boka driekt hos Hotel Öresund. För att använda rabatten behövs en rabattkod och ditt medlemsbevis - den hittar du i vårt inloggade läge i "Mitt HSB". Klicka på "Logga in" uppe till höger.

MJ's hotell, bar och restaurang

Rabatt på populära paket

mjs-logo-black.jpg

Upplev en alldeles unik hotellvistelse på MJ'S i hjärtat av Malmö. Här bor du i personliga rum och kan njuta av riktigt god mat och drinkar blandade till perfektion. Unna dig lite lyx i vardagen tillsammans med någon du tycker om. 

Som medlem i HSB har du rabatt på deras populära paket

 • Sharing is caring
 • Wine & Dine

Boka direkt hos MJ'SFör att använda rabatten behövs en rabattkod - den hittar du i vårt inloggade läge i Mitt HSB. Klicka på "Logga in" uppe till höger.  

Möllans Ost

Rabatt på ostbuffé på Möllans Ost på Malmö Saluhall

mollansost_logo.png

På fredagar mellan 16–19 fyller Möllans Ost på Malmö Saluhall sin buffévagn med ostar, marmelader, kex och bröd. Här finns mycket för alla!
Möllan Ost utlovar en härlig blandning av mjuka, hårda, milda och kraftiga ostar med diverse tillbehör till.
Ta med svärfar, grannen, bästa vännen eller din partner och njut av vår ostbuffé! (Öl, vin och alkoholfria alternativ finns för att matcha dina ostar)

Ord pris: 189kr/person
HSB-erbjudande: 149kr/person

OBS! En medlem = ett erbjudande. Är ni flera som önskar att nyttja erbjudandet behöva samtliga uppvisa medlemsbevis. Visa upp medlemsbeviset vid beställning. Ditt medlemsbevis hittar du genom att logga in i Mitt HSB.

Skånes Djurpark: Försommarens roligaste äventyr!

1 maj – 25 juni! Äventyr för hela familjen!

Upplev parken när den är som bäst! Naturens vackra färger har slagit ut och djuren är sommarglada och busiga! Utforska parken från slingrande stigar, eller uppifrån i Expedition Upp! Mys med parkens busiga djurungar, och res tillbaka till dinosauriernas tid. Fåret Shaun och hans vänner har alltid något nytt upptåg på gång, och längtar efter att bjuda in dig till kalas på Fåret Shaun Land!

Du som är medlem i HSB får 25% rabatt på din biljett!

För att använda rabatten behövs en rabattkod - den hittar du i vårt inloggade läge i Mitt HSB. Klicka på "Logga in" uppe till höger.  

lamm.jpg

Skådebanan

15 % rabatt på utvalda uppsättningar hos Malmö Opera, Malmö Stadsteatern, Intiman, Skånes Dansteater och Helsingborgs stadsteater

Skådebanan kan, genom nära och gott samarbete med kulturscener, erbjuda dig som medlem ett rabatterat pris på ett brett utbud av kulturarrangemang. 

Du kan få 15 % rabatt på uppsättningar hos Malmö Opera, Malmö Stadsteatern, Intiman och Skånes Dansteater, samt 50 % rabatt hos Helsingborgs stadsteater. Erbjudandet gäller inte premiärer eller gästspel.

För att använda rabatten, läs om hur du gör på Mitt HSB.  Klicka på "Logga in" uppe till höger.  

Ystad Saltsjöbad

20% rabatt på några populära logipaket

ys_logo_svart.jpg

Unna dig själv en riktigt härlig avkoppling på Ystad Saltsjöbad! Som medlem i HSB Malmö har du 20% rabatt på några av deras populära logipaket. 

 • Italian Stay
 • Late Night Dinner
 • Late Night Pool Club
 • Pool Club Lover
 • Room & Breakfast
 • The Classic Getaway

Observera att rabatten ej gäller 1/7-15/8 samt 24-31/12.

Boka direkt hos Ystad SaltsjöbadFör att använda rabatten behövs en rabattkod - den hittar du i vårt inloggade läge i Mitt HSB. Klicka på "Logga in" uppe till höger.