Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nöje

*Regionalt erbjudande för HSB Malmös medlemmar

Sommarkollo för barn - i Magnarp, Skälderviken *

I samarbete med HSB Skåne

HSB Skåne anordnar sommarkollo under tre veckor sommaren 2024 för barn födda 2012–2015. 

I Skälderviken strax norr om Ängelholm ligger idylliska Magnarp. Här äger HSB Skåne en fastighet där sommarkollo för barn anordnas. Naturen och omgivningarna skapar en underbar inramning av den klassiska kollofastigheten som har inrymt barn sedan 30-talet.

Är du nyfiken? Läs mer och anmäl till sommarkollot här på HSB Skånes hemsida (öppnar nytt fönster). 

Fotboll: FC Rosengårds hemmamatcher *

Köp två biljetter till priset av en

fcr.png

HSB Malmö är nätverkspartner till FC Rosengård. Detta innebär bland annat att du som medlem i HSB Malmö får köpa två biljetter till FC Rosengårds hemmamatcher till priset av en. 

Gör så här för att ta del av erbjudandet

Du hittar ditt medlemsbevis under Min profil i vårt inloggade läge i Mitt HSB. Klicka på "Logga in" uppe till höger.

Visa upp medlemsbeviset i din mobil eller skriv ut det på papper och ta med. 

Funnys Äventyr *

Rabatt på inträdet

Pettson-&-Findus.jpg

Välkommen till Funnys Äventyr. Ett kulturhus för stora och små barn – och en värld full av sagor. Hos oss kommer sagor och berättelser till liv, bara du använder din magiska fantasi. Hälsa på Funny och alla hennes vänner: Alfons Åberg, Pettson & Findus, Vikingabarnen Halvdan & Meia och Mumin, såklart. Hoppa i höet hemma hos Pettson, åk rutschkanan hemma hos Mumin – och åk tillbaka till den spännande vikingatiden hos Halvdan och Meia.

Vet du vad? Hos oss finns det en sagokarusell också. Slå dig ner i vagnen och ta på dig hörlurarna. Snart börjar en interaktiv sagostund du sent kommer glömma! I teaterladan spelar vi mysiga pjäser – och i Funnys trädgårdscafé finns det en massa smaskig mat och fika.

Du förstår nu va? Funnys Äventyr är mer än ett lekland. Det är en värld full av sagor!

Funnys Äventyr finns på Mobilia i centrala Malmö.

Rabatt

För medlemmar i HSB Malmö är inträdet 100 kronor per person (barn 0-2 gratis). Ordinarie pris är 125 kronor på vardagar och 145 kronor på helger och lov. 

Logga in i Mitt HSB för att ta del av rabatten.

Hotel Öresund *

20 % rabatt på ordinarie pris på "Spapaket"

Hotel Öresund Conference Spa logo.jpg

 

 

 

 

 

Unna dig lite extra lyx under din vistelse i Landskrona på Hotell Öresund! Som medlem i HSB Malmö erbjuds du rabatt på deras avkopplande och energigivande klassiska spapaket.

Erbjudandet gäller mellan söndag - torsdag. 

I paketet ingår följande:

 • Övernattning i dubbelrum standard.
 • Inträde till gym
 • Entré till spa*
 • Lån av badrock, handduk och tofflor
 • 3-rätters middag i restaruangen Sofia by the Sea
 • Frukost

*med reservation för att spa kan vara fullbelagt!

Boka driekt hos Hotel Öresund. För att använda rabatten behövs en rabattkod och ditt medlemsbevis - den hittar du i vårt inloggade läge i "Mitt HSB". Klicka på "Logga in" uppe till höger.

MJ's hotell, bar och restaurang *

Rabatt på populära paket

mjs-logo-black.jpg

Upplev en alldeles unik hotellvistelse på MJ'S i hjärtat av Malmö. Här bor du i personliga rum och kan njuta av riktigt god mat och drinkar blandade till perfektion. Unna dig lite lyx i vardagen tillsammans med någon du tycker om. 

Som medlem i HSB har du rabatt på deras populära paket

 • Sharing is caring
 • Wine & Dine

Boka direkt hos MJ'SFör att använda rabatten behövs en rabattkod - den hittar du i vårt inloggade läge i Mitt HSB. Klicka på "Logga in" uppe till höger.  

Broadwaysuccén Rent kommer till Malmö Live 17-19 maj! *

Som medlem i HSB Malmö får du 20 % rabatt på biljetten.

rent_concert_2-2.png

”Rent” slog igenom med dunder och brak på Broadway i mitten av 90-talet och gick hela 12 år på Broadway. Jonathan Larson tog berättelsen från operan ”La Boheme” och satte den i ett rivningshus i New York 1990. En tid då det gamla skulle rivas, fattigdomen byggas bort och yuppies mot hippies. Men framförallt var det en tid då aids-epidemin svepte över världen, dödade och stigmatiserade de redan utslagna och utstötta.

Med en ensemble och rockband med några av Sveriges allra främsta musikalartister och musiker kommer Rent in concert få Malmö Live att gunga!

För att få rabatten, läs om hur du gör på Mitt HSB. Klicka på "Logga in" uppe till höger. 

Möllans Ost *

Rabatt på ostbuffé på Möllans Ost på Malmö Saluhall

mollansost_logo.png

På fredagar mellan 16–19 fyller Möllans Ost på Malmö Saluhall sin buffévagn med ostar, marmelader, kex och bröd. Här finns mycket för alla!
Möllan Ost utlovar en härlig blandning av mjuka, hårda, milda och kraftiga ostar med diverse tillbehör till.
Ta med svärfar, grannen, bästa vännen eller din partner och njut av vår ostbuffé! (Öl, vin och alkoholfria alternativ finns för att matcha dina ostar)

Ord pris: 189kr/person
HSB-erbjudande: 149kr/person

OBS! En medlem = ett erbjudande. Är ni flera som önskar att nyttja erbjudandet behöver samtliga uppvisa medlemsbevis. Visa upp medlemsbeviset vid beställning. Ditt medlemsbevis hittar du genom att logga in i Mitt HSB.

Skrattfest på Fredriksdalsteatern med pjäsen NÖTTER *

10 % rabatt på biljettpriset

Nötter-Nortic-logo.png

 

Sommaren 2024 bjuder Anagram Live in till skrattfest med den nyskrivna pjäsen ”NÖTTER”, författad av skådespelar- och komikerprofilen Adde Malmberg. Pjäsen sätts upp 34 gånger mellan den 29 juni 2024 - 11 augusti 2024.

NÖTTER utspelar sig på den strängt vegetariska och ekologiska kursgården Kruskagården som kämpar för sin överlevnad i en svår ekonomisk tid. Kursgården är minst sagt haltande och kunderna oförstående och – med rätta – krävande. Mitt i allt uppstår stora förvecklingar och ett ödesdigert missförstånd kring livsviktig information skapar total förvirring. Att det är kort om personal, en barsk VD och en tidigare utmattad hovmästare med i bilden, gör inte saken lättare för Kruskagårdens ägare. Nu hänger verksamhetens överlevad på en enda kund som arrangerar en prestigefylld konferens med prominenta gäster på temat ”framtidens mat”. 

För att få rabatten, läs om hur du gör på Mitt HSB. Klicka på "Logga in" uppe till höger. 

Kom med ut på påskparty i Djurparken! *

Skojiga aktiviteter för stora och små! 23 mars - 28 april 🐣

Fåret Shaun och hans vänner har längtat efter att åter igen få busa och vill fira öppnandet av parken ordentligt! Följ med dem på upptåg, ryt ikapp med dinosaurierna som återvänt till parken, häng med på spännande djurexpeditioner, ta varv i traktorbanan och mycket mer!Som HSB medlem får du såklart fantastisk rabatt, så se till att norpa dina dagspass så ses vi i parken på äventyr!

För att använda rabatten behövs en rabattkod - den hittar du i vårt inloggade läge i Mitt HSB. Klicka på "Logga in" uppe till höger. 

skanes_djurpark.jpeg

Skådebanan *

15 % rabatt på utvalda uppsättningar hos Malmö Opera, Malmö Stadsteatern, Intiman, Skånes Dansteater och Helsingborgs stadsteater

Skådebanan kan, genom nära och gott samarbete med kulturscener, erbjuda dig som medlem ett rabatterat pris på ett brett utbud av kulturarrangemang. 

Du kan få 15 % rabatt på uppsättningar hos Malmö Opera, Malmö Stadsteatern, Intiman och Skånes Dansteater, samt 50 % rabatt hos Helsingborgs stadsteater. Erbjudandet gäller inte premiärer eller gästspel.

För att använda rabatten, läs om hur du gör på Mitt HSB.  Klicka på "Logga in" uppe till höger.  

Utställning: Van Gogh Alive på MalmöMässan *

20% rabatt på en av världens mest besökta multisensoriska upplevelse!

Just nu kan du som medlem i HSB Malmö köpa biljetter till utställningen Van Gogh Alive på Malmömässan i Malmö, till 20% rabatt på ordinarie priser. Erbjudandet är begränsat och gäller från den 24 januari – 7 april.

Kom och upplev den världskända konstnären Vincent van Goghs konstnärskap på ett förtrollande sätt. Vincent van Goghs verk har visats och uppskattats runt om i världen i över 100 år – men aldrig så här!

Van Gogh Alive är en digital konstupplevelse med levande grafik och musik som stimulerar alla sinnen. Utställningen har förtrollat över 8.5 miljoner människor i över 85 länder i städer såsom Beijing, Mexico City, München, London, Sydney och Madrid för att nämna några. Med över 3000 inspirerande bilder förvandlas väggar, golv och tak till konstverk som tillsammans blir en fantastisk kulturell upplevelse för hela familjen – en multisensorisk upplevelse!

För att få rabatten, läs om hur du gör på Mitt HSB. Klicka på "Logga in" uppe till höger. 

Ystad Saltsjöbad *

20% rabatt på några populära logipaket

ys_logo_svart.jpg

Unna dig själv en riktigt härlig avkoppling på Ystad Saltsjöbad! Som medlem i HSB Malmö har du 20% rabatt på några av deras populära logipaket. 

 • The creek experience
 • Late Night Pool Club
 • Pool Club Lover

Observera att rabatten gäller söndag-torsdag mellan 1/2-30/6 samt 11/8-16/12.

Boka direkt hos Ystad SaltsjöbadFör att använda rabatten behövs en rabattkod - den hittar du i vårt inloggade läge i Mitt HSB. Klicka på "Logga in" uppe till höger.