Nytt och fräscht i två plan

14 februari 2012 Ett utdrag från tidningen Hemma i HSB, nr 2 - 2010. Brf Bankens etagelägenheter bjuder på stora fönster med härligt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Här finns både dubbla badrum och dubbla balkonger, allt på knappt 90 kvadrat.

Öppna ytor i två plan

Ett långsiktigt tänkande genomsyrar samtliga lägenheter i brf Banken. Takhöjden på minst 2,5 meter, vackra fönsterpartier och öppna ytor bidrar till en skön, luftig atmosfär och ett härligt ljusinsläpp. Och i etagelägenheterna, med sina öppna planlösningar och dubbla takhöjd i vardagsrummet, blir det ännu mer påtagligt. Lägenheterna har genomgående parkettgolv i ek och även den gedigna spiraltrappan är i ek. Här finns dessutom två balkonger, en på varje plan. På nedre plan finns en hall med gott om förvaring samt det mindre av två badrum. I det stora vardagsrummet leder en vacker trappa till övervåningen. Här finns också kök och matplatsdel. Den öppna, moderna planlösningen tar tillvara varenda kvadratmeter och skapar trevliga ytor att umgås på. På övervåningen finns tre rum, varav två sovrum. Det tredje rummet kan lätt användas som arbetsrum. Här finns också lägenhetens andra badrum.

Hög standard i kök och badrum
Både kök och våtrum är rymliga, något som vi vet uppskattas i ett bekvämt boende. Alla material är självklart av hög kvalitet såsom köksinredning i vitt och ek med höga överskåp, rostfria vitvaror, klinker och kakel, platsbyggd inredning av ek i hallen och badrumsmöbel i ek. Köket är fullt utrustat med hel kyl och hel frys, integrerad varmluftsugn, micro, spishäll och diskmaskin. I det mindre av badrummen finns dusch. Badrummet på andra våningen har badkar och tvättpelare. Den egna tvättutrustningen kompletteras med en gemensam grovtvättstuga.

Fantastiskt läge

I ett fantastiskt läge mitt i city bor du nära butiker, caféer, restauranger, museer, biblioteket och alla gallerier men också flera skolor och stora arbetsplatser. Brf Banken är ett boende för dig som vill ha bekvämt nära till allt men samtidigt bo skyddad från stadens vimmel. Totalt blir det 60 lägenheter, en gemensamhetslokal med bastu, kök och dusch, garage under huset som nås med hissen, och en trevlig innergård. I källarplan finns tvättstuga, återvinningsrum och cykelparkering.