Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar

HSB Östergötland erbjuder fastighetsförvaltning till alla bostadsrättsföreningar i Linköping med omnejd och ni behöver inte vara en HSB-förening för att anlita våra förvaltningstjänster. HSB är en trygg helhetsleverantör av fastighetsförvaltning med hundra års kunskap och erfarenhet.
mainimage

Vi gör vardagen för styrelsen lite enklare

HSB Östergötlands fastighetsförvaltning avlastar styrelsen och kan hjälpa till så ni får all kompetens en bostadsrättsförening behöver. Vi hjälper er att sköta bostadsrättsföreningen på ett långsiktigt, smart och hållbart sätt. Det är en klok investering för styrelsen, för de boende och för bostadsrättsföreningens framtid.

Vi har allt på samma ställe och alltid nära er!

Vår samlade kraft med ekonomer, fastighetsskötare, fastighetsförvaltare, byggprojektledare, underhållsstrateg och energikonsulter som jobbar för er. Vi erbjuder professionell fastighetsförvaltning i Linköping, Åtvidaberg, Mjölby, Motala, Vadstena, Askersund, Kumla och Hallsberg.

Ni behöver inte vara medlem i HSB för att få den bästa förvaltningen

HSB arbetar för att vardagen i er bostadsrättsförening ska flyta på smidigt och enkelt. Med lång erfarenhet och lokal närvaro erbjuder vi förvaltningstjänster, föreningsstöd och fastighetsutveckling till alla brf:er – oavsett om ni är medlemmar i HSB eller inte.

Vilken förvaltningstjänst söker du?

Ekonomi och administration

Vi hjälper er brf med allt från löpande redovisning, avisering och bokslut till analys, låneförvaltning, rådgivning och långsiktiga prognoser.

Förvaltning

Fastighetsförvaltaren är expert inom förvaltning och gör styrelsens jobb lite enklare. Han kan hjälpa styrelsen att ha koll på myndighetskrav samt se till att leverantörer uppfyller det som avtalats.

Fastighetsservice och utemiljö

Fastighetsskötare hjälper till med inre renhållning och håller utemiljön fin. De klippa gräs, häckar och beskära träd med mera.

Projekt- och byggledning

Projekt- och byggledare hjälper styrelser att projektleda mindre eller större ombyggnationer eller renoveringar.

Energi och installation

Energikonsulter håller koll på exempelvis energiförbrukningen samt fixar installation av solceller och laddplatser för elbilar.

Underhållsplan

En underhållsstrateg kan hjälpa styrelsen att planera fastighetens underhåll och vad som behöver åtgärdas.

Utbildningar och seminarier

Vi kan erbjuda utbildningsprogram speciellt anpassat till dig som sitter i styrelsen för en bostadsrättförening.

Ombildning

HSB hjälper er gärna att göra en ombildning från hyresrätt till bostadsrätt på ett tryggt och säkert sätt.