Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltare för brf

Vill ni i styrelsen ha hjälp av någon som kan ta hand om fastighetens förvaltning? Och som arbetar på styrelsens uppdrag? En fastighetsförvaltare har en bred kunskap och erfarenhet inom fastighetsförvaltning.

Vad gör en fastighetsförvaltare?
En fastighetsförvaltaren gör styrelsens jobb lite enklare och hjälper styrelsen att ha koll på myndighetskrav samt ser till att leverantörer uppfyller det som avtalats. Arbetsinsatser och information rapporteras regelbundet till styrelsen.

En förvaltare kan även finnas tillgänglig för de boende under dagtid. Genom ett skräddarsytt förvaltaravtal kan även din föreningsmedlemmar och boende känna sig trygga genom att ha tillgång till en närvarande förvaltare.

Kontakta oss!

Eller skicka en offertförfrågan via formuläret till vänster!