Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsservice och utemiljö

Det ska vara lätt, tryggt och bekvämt att bo i en bostadsrätt förvaltad av HSB Östergötland. Vi har ett brett utbud av förvaltningstjänster och kan erbjuda ett heltäckande paket inom fastighetsservice. När du väljer någon av våra tjänster kan du känna dig helt trygg tack vare vår långa erfarenhet och breda kompetens. Våra lösningar passar såväl stora som små bostadsrättsföreningar och vi finns i Linköping och många andra orter. Du kan själv välja om du vill köpa hela paketlösningar eller enstaka tjänster.

Fastighetsservice 

Det löpande underhållet i en bostadsrättsförening är ofta ett omfattande ansvarsområde. Det kan vara inre fastighetsskötsel med renhållning och lokalvård, som exempelvis entré- och trappstädning samt garagesopning.
Det kan även vara den yttre fastighetsskötseln med renhållning av innegårdar och lekplatser. 
Vi på HSB har en lång och gedigen erfarenhet av fastighetsservice och kan därför erbjuda trygga lösningar som passar just era behov.
Vi kan bland annat hjälpa till med regelbunden tillsyn och skötsel, felanmälningar, drift, ventilation, styr- och övervakningssystem, energistatistik, lokalvård, olika jour- och entreprenadlösningar.

Utemiljö

Vi på HSB hjälper er gärna att skapa en bra och trivsam utemiljö. Vi har ett brinnande trädgårdsintresse och stor erfarenhet av markskötsel. Det kan vara gräsklippning, planteringar, häckklippning och beskärning av träd med mera. Du kan anlita oss för i princip allt som har med er utemiljö att göra, från idéer och projektering till utförande och praktisk skötsel.

Vill du veta mer om Fastighetsservice eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!

 

Kontakta oss!

Eller skicka en offertförfrågan via formuläret till vänster!