Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSBs hyreslägenheter i Motala

Att bo i Motala är att välja ett boende i bra prisklass, med närhet till det mesta. Du har cykelavstånd till både strand, natur och stadsliv. Här finns chansen att hitta läget som du kanske bara vågat drömma om tidigare. Ett sjönära läge på bekvämt pendlingsavstånd från fyra stora städer – Linköping, Norrköping, Jönköping och Örebro.

Bli medlem

Som medlem kan du bospara i HSB och öka dina chanser på vår bostadsmarknad.

Sök bostad nära dig

Här kan du söka bland alla våra hyresbostäder i HSB

Börja bospara

Som bosparare i HSB har du dubbla förturer. Nyproducerade bostadsrätter och hyreslägenheter.

Bispmotalagatan 33

Välkommen in på vår digitala visning!

Vi stamrenoverade vår hyresfastighet Trädgårdsmästaren på Bispmotalagatan i centrala Motala 2020. 24 lägenheter i storlek 3 rum och kök har genomgått en omfattande renovering för att skapa ett modernt och hållbart boende. Vi har oxå passat på att bygga om tidigare kontorslokaler på markplan till 7 stycken lägenheter om ett rum och kök med egen uteplats. Lägenheterna har moderna ljusa ytskikt samt nya kök och badrum. Här hyr du ditt moderna boende med närhet till city, vatten och bekvämligheter.

Norra Herrgårdsgatan 63

Vår fastighet Renen 23 finns på Norra Herrgårdsgatan 63 A-B i området Mossen. Huset är tre våningar högt och har en trevlig trädgård med grönytor och sittplatser. Lägenheterna (13 stycken) är från 1 till 5 rum och kök. De större lägenheterna har balkong. Husen ligger i ett stort villaområde. I området finns skolor och butiker. Med cykel är det nära till både centrum och Varamobaden. En bit bort finns busshållplats.

Norra Herrgårdsgatan 65

Vår fastighet Renen 22 finns på Norra Herrgårdsgatan 65 A-B i området Mossen. Huset är tre våningar högt och har en trevlig trädgård med grönytor och sittplatser. Lägenheterna (12 stycken) är från 1 till 5 rum och kök. De större lägenheterna har balkong. Husen ligger i ett stort villaområde. I området finns skolor och butiker. Med cykel är det nära till både centrum och Varamobaden. En bit bort finns busshållplats.

Rådmansgatan 72

Vår fastighet Skytteln 7 finns på Rådmansgatan 72 i området Mossen. Huset är tre våningar högt och har en trevlig trädgård. Lägenheterna (6 stycken) är från 1 till 2 rum och kök samt 4 rum och kök. De större lägenheterna har balkong eller uteplats. Huset ligger i ett stort villaområde. I området finns skolor och butiker. Med cykel är det nära till både centrum och Varamobaden. En bit bort finns busshållplats.

Rådmansgatan 74

Vår fastighet Ulltotten 1 finns på Rådmansgatan 74 i området Mossen. Huset är tre våningar högt och har en trevlig trädgård med sittplatser. Lägenheterna (6 stycken) är på 1 rum och kök eller 3 rum och kök. De större lägenheterna har balkong. Huset ligger i ett stort villaområde. I området finns skolor och butiker. Med cykel är det nära till både centrum och Varamobaden. En bit bort finns busshållplats.

Rådmansgatan 80

Vår fastighet Ulltotten 4 finns på Rådmansgatan 80 i området Mossen. Huset är tre våningar högt och har en trevlig trädgård med sittplatser. Lägenheterna (6 stycken) är på 1 rum och kök eller 3 rum och kök. De större lägenheterna har balkong. Huset ligger i ett stort villaområde. I området finns skolor och butiker. Med cykel är det nära till både centrum och Varamobaden. En bit bort finns busshållplats.

Rådmansgatan 81

Vår fastighet Spolen 2 finns på Rådmansgatan 81 i området Mossen. Huset är tre våningar högt och har en trevlig trädgård. Lägenheterna (6 stycken) är på 1 rum och kök eller 3 rum och kök. De större lägenheterna har balkong. Huset ligger i ett stort villaområde. I området finns skolor och butiker. Med cykel är det nära till både centrum och Varamobaden. En bit bort finns busshållplats.

Rådmansgatan 83

Vår fastighet Spolen 3 finns på Rådmansgatan 83 i området Mossen. Huset är tre våningar högt och har en trevlig trädgård. Lägenheterna (6 stycken) är på 1 rum och kök eller 3 rum och kök. De större lägenheterna har balkong. Huset ligger i ett stort villaområde. I området finns skolor och butiker. Med cykel är det nära till både centrum och Varamobaden. En bit bort finns busshållplats.

Spelmansgatan 2

Vår fastighet Ekroten 7 finns på Spelmansgatan 2 A-B i området Motala verkstad. Huset är tre våningar högt och har en trevlig trädgård med sittplatser. Lägenheterna (9 stycken) är från 2 till 3 rum och kök. Alla lägenheter har balkong. Huset ligger i ett villa- och flerfamiljshusområde. Busshållplats och livsmedelsbutiker samt ett lokalt centrum finns i närheten. Med cykel är det nära till centrum, sim- och sporthallen och stationen. En kort promenad bort ligger Göta Kanal.

Västra Esplanaden 3

Vår fastighet Danserskan 3 finns på Västra Esplanaden 3 i området Motala verkstad. Huset är tre våningar högt och har en liten trädgård med sittplatser. Lägenheterna (6 stycken) är på 1 rum och kök eller 3 rum och kök. Alla lägenheter har balkong utom en som har en fransk balkong. Huset ligger i ett villa- och flerfamiljshusområde. Busshållplats och livsmedelsbutiker samt ett lokalt centrum finns i närheten. Med cykel är det nära till centrum, sim- och sporthallen och stationen. En kort promenad bort ligger Göta Kanal.