Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltning – där det behövs, när det behövs.

Fastighetsförvaltning från HSB Östra är tillgänglig för alla bostadsrättsföreningar i Norrköping, Söderköping och Finspång. Väljer ni fastighetsförvaltning från HSB Östra gör ni en klok investering för styrelsen, för de boende och för bostadsrättsföreningens framtid. Vi har stor kunskap och lång erfarenhet av att sköta fastigheter.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er?
mainimage

Vi vill skapa det goda boendet

HSB Östras fastighetsförvaltning finns tillgänglig både för medlemmar och ni som inte är medlemmar. Vårt erbjudande till brf sträcker sig från ekonomisk förvaltning till fastighetsservice. Vi är på plats där det behövs, när det behövs, för att alla ska ha möjlighet till ett bra boende.

 

 

En partner vid ombyggnation, renovering och underhåll

HSB har länge samlat både kunskap och erfarenhet, vilket gör oss till en pålitlig partner vid både stora och små projekt. Vi följer den senaste utvecklingen inom både ombyggnation och underhåll och kan hjälpa till att fatta beslut om rätt åtgärder för varje fastighet. Vi vet vilka krav som olika myndigheter ställer i fråga om renoveringar som exempelvis stambyte och relining. Fastighetsförvaltaren kan därför stötta genom hela processen, från beslutsunderlag till genomförande.

 

Vad kan vi hjälpa er med?

Vi på HSB Östra och våra fastighetsförvaltare vill i allra största mån underlätta för er. Det gör vi med vårt stora utbud av smarta och bekväma servicelösningar. Vi kan bland annat hjälpa er med fastighetsservice och ekonomisk förvaltning där vi erbjuder värdefull vägledning, men även vid fastighetsskötsel och energideklaration samt med allt annat som ska hanteras i en bostadsrättsförening.

Ni väljer själva vad ni har behov av, vi sätter ihop ett överskådligt paket som passar. På så vis kan både du, kollegorna i styrelsen och alla boende enkelt se vad ni får för pengarna och vad som kan förväntas av bostadsrättsföreningens förvaltning. Våra tjänster finns till för alla som drömmer om ett bekvämt styrelsearbete och en välskött bostadsrättsförening som behåller sitt värde.

Kontakt fastighetsförvaltning

Visste du att...

HSB Östra är verksamma i tre kommuner – Norrköping, Söderköping och Finspång. Här förvaltar vi cirka 7 300 bostäder på uppdrag av bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Vi förvaltar även drygt 1 300 bostäder i våra egna fastigheter.