Du som loggar in med BankID på fil eller via dosa behöver först välja Mobilt BankID och därefter välja BankID innan du matar in ditt personnummer för att komma in. Vi jobbar på att rätta till detta och beklagar strulet som uppstått.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB-medlem – ett smart val med många förmåner!

Som medlem i kooperationen HSB får du många förmåner och erbjudanden. Läs mer om dem i menyn.

Som medlem kan du även bospara och få förtur till din nya bostad, få juridisk rådgivning, vår uppskattade medlemstidning med mera. Dessutom är du en av ägarna och är med och påverkar vad vinsten ska gå till. Du påverkar inte bara det som händer i ditt hus, du påverkar på riktigt – hur vi ska bygga, hur vi ska bo och ta hand om den miljö vi alla ska leva i. Det är ett medlemskap med många möjligheter.

Som medlem i HSB Östra får du nytta av alla dessa fördelar och får förtur till bostäder i såväl Norrköping som Söderköping och Finspång.

Läs mer under rubrikerna i vänsterpalten eller bli medlem här och nu.

Kontakta oss så berättar vi mer

Frågor om medlemskapet

Ring 010-442 56 00