Sammadrag från Styrelsesammanträde den 3:e Mars 2024

11 mars 2024

Den 23 april är det föreningsstämma med start 17:30 i samlingslokalen. Då är det fokus på ekonomin, det pågående arbete som försiggår i vår bostadsrättsförening samt frågor från de boenden (som mailats in i förväg eftersom mail eller ett meddelande i brevlådan vid expeditionen är de kommunikationskanaler som ska användas av oss boende). Kallelse skickas ut i vecka 11. Efter mötet serveras en buffé med vin, öl eller vatten. För att allt ska flyta smidigt vid buffén behövs två värdar/värdinnor för att ställa fram mat och servera vin. I direkt anslutning till stämman har styrelsen möte och är därför indisponibla. Om du är intresserad och har tid att hjälpa till så uppskattas det väldigt och maila i så fall styrelsen eller prata med förvaltaren, Tommie, under expeditionens öppettider.

Det tag-systemet som har installerats i källaren Trollebergsvägen 7 till 9 och Gasverksgatan 6 är i bruk. Låskolvar tas bort under vecka 10. Avloppsrör i Samlingssalen är bytt. Vad gäller Legionella ska slutprover tas av Miljöförvaltningen den 22 april 2024. Fläktsystemet är installerat och beträffande felsökningar är Lindsells informerade och ska, inom kort, åtgärda de sista felsökningarna.

Det finns skyddsrum i vår bostadsrättsförening som används till källarförråd. De är belägna i 6, 7 och 38. Gå gärna in på MSB:s hemsida och titta var de övriga närmaste skyddsrummen finns.

Snart är det, förhoppningsvis, vår och innan dess hamlas plantaner med start den 23 mars. I BRF Gasverket finns det en femårsplan för trädgården, som utförs av Bredablick, och under 2024 ska bland annat några mindre pergolor planeras på de mindre gårdarna med start på två innegårdar i vårt område. Det sker även en nyplantering vid gångarna från Trollebergsvägen. Det ingår i planeringen att japanska körsbärsträd kommer att planteras.