Mandolinenbladet Februari 2009

11 februari 2009

Årsstämman

Årsstämman kommer att hållas den 23:e april 2009, kl 19.00, i Gemensamhetslokalen på Flygelvägen. Välkomna!

Motioner till årsstämman

Om du har något du vill framföra, ett förslag eller en fråga till årsstämman ska du lämna in en motion till styrelsen. Sista inlämningsdatum är den siste februari 2009.

Styrelsemedlemmar

Vi behöver fler styrelsemedlemmar som kan hjälpa till med arbetet i styrelsen. Så anmäl dig så snart som möjligt till valberedningen på mail valberedningen@mandolinen.se och var med och påverka föreningens framtid du med!

Info från vicevärden

Plantera inga klätterväxter vid era husfasader då rötterna växer in under husgrunden och kan göra skador i husgrunden och då kostar det bostadsrättsföreningen dyra reparationskostnader. Det gäller även andra växter och träd, när de blir stora får de större rötter och kan orsaka husskador men mest gäller det "klängväxter" som exempelvis murgröna eller liknande typer av växter som klättrar på husfasader.

Cykelpump

Tyvärr har vår cykelpump blivit stulen. En ny kommer att införskaffas.

Parkeringspolicy

Gästparkeringarna får endast användas av besökare till Brf Mandolinen. Den får EJ användas som alternativ P-plats av oss boende i Mandolinen eller närbelägna fastigheter. Parkering är endast tillåten tillsammans med en besöksbricka som placeras bakom vindrutan och som kan lånas av de boende. Besöksbrickor kan hämtas på vicevärdskontoret. Om ni har gäster som stannar länge, vänligen informera vår vicevärd om detta.

Kontakta oss:

Kontakta styrelsen via mail, styrelsen@mandolinen.se, brev i brevlådan utanför kontoret eller personlig kontakt med någon av oss. Mer kontaktinformation står på hemsidan www.mandolinen.se.