Mandolinenbladet nr 9 2008

11 december 2008

Nycklar hos vicevärden

Vill ni som lämnat in era nycklar till vaktmästaren (så att EVU kunde komma in och byta ventilerna) och ännu inte hämtat dem igen göra detta.

P-plats

Gästparkeringarna får endast användas av besökare till Brf Mandolinen. Den får EJ användas som alternativ P-plats av oss boende i Mandolinen eller närbelägna fastigheter. Parkering är endast tillåten tillsammans med en besöksbricka som placeras bakom vindrutan och som kan lånas av de boende. Besöksbrickor kan hämtas på vicevärdskontoret. Om ni har gäster som stannar länge, vänligen informera vår vicevärd om detta.

Felanmälan

Om något fel skulle uppstå under kvällstid eller en helg så kontakta alltid vår vicevärd, Pernilla på Flygelvägen 287 eller, om hon inte är hemma, någon i styrelsen. Styrelsens medlemmar finns på anslagstavlan utanför tvättstugan och på vår hemsida.

Cykelförråden

Cykelförråden är till för cyklar, cykelkärror och barnvagnar – inte mopeder och bensindrivna gräsklippare pga brandrisk. Skyltar kommer att sättas upp.

Lås fast vagnen

En av våra vagnar har blivit stulen. Vi ber er därför att låsa fast den återstående vagnen vid tvättstugans baksida där vi tidigare hade skottkärrorna, bostadsnyckeln fungerar till låset.

Nya medlemmar

Vi önskar hälsa familjerna Linda Knöös och Klas Örne, Lars Persson och Jill Rinneby välkomna till vårt område. Hoppas ni kommer att trivas!

Slutligen vill vi från styrelsen önska er alla en God Jul och Ett Gott Nytt År!

Kontakta oss:

Kontakta styrelsen via mail, styrelsen@mandolinen.se, brev i brevlådan utanför kontoret eller personlig kontakt med någon av oss. Mer kontaktinformation står på hemsidan www.mandolinen.se.