Mandolinenbladet Januari 2011

24 januari 2011

Oförändrade årsavgifter

Styrelsen har beslutat om oförändrade månadsavgifter för 2011. Detta betyder att det är tredje året i rad med nuvarande avgiftsnivå.

Justering av värmepannan

Eftersom en del boende har haft besvär med kalla lägenheter, så har värmepannan justerats för att höja inomhustemperaturerna med 2°. Om någon fortfarande besväras av kyla – kontakta vicevärden!

Nya medlemmar

Vi välkomnar Niklas Andersson, Nathalie Bracamonte och Jihad El-Rashid, Ann-Catrine Nilsson, Mats och Kristine Lund samt Margareta Hemmingsson till Mandolinen!

Föreningsstämma i april

Föreningen håller stadgeenlig stämma i mitten av april. Kallelse med besked om datum kommer att delas ut under mars, eftersom kallelsen enligt stadgarna inte får delas ut tidigare än fyra veckor före stämman. Kallelsen kommer senast två veckor före stämman!

Motioner till stämman

Har du någon fråga som du vill ta upp på stämman? Skriv en motion! Motioner skall vara styrelsen tillhanda senast den 28 februari. Motioner kan lämnas i brevlådan vid vicevärdens expedition.

Valberedningen

Vill du ha större insyn och möjligheter att påverka styrelsens arbete och hur föreningen sköts? Kontakta valberedningen om du vill sitta med i styrelsen. Valberedningen består av Per Thorell (sammankallande) på Flygelvägen 293, Leonard Olsén på Flygelvägen 317 och Liselotte Skough på Flygelvägen 279.

Nyckel till föreningslokalen

En fråga från vår vicevärd:
Har du lånat föreningslokalen på sistone? Kan någon nyckel dit ha blivit liggande hemma hos dig? Det saknas nämligen en nyckel dit. Om du brukar använda föreningslokalen – kolla om du har en nyckel dit liggande hemma hos dig! Du kan lämna tillbaka den genom att lägga den i den låsbara brevlådan på Flygelvägen 153 A.

Köp och sälj

Som en service till alla Mandolinens boende tar Mandolinenbladet in annonser om saker som ni vill sälja eller köpa. Vill du sätta in en annons? Skicka texten med e-post till styrelsen@mandolinen.se eller lägg en lapp med texten i föreningens brevlåda på Flygelvägen 153 A!