Mandolinenbladet nr 2 2007

11 februari 2007

Motioner till årsmötet

Vill åter igen påminna om att ni som vill lämna in motioner till årsmötet skall göra detta före den 28:e februari.

Allt är välkommet, stort som smått. Om ni undrar över något är det bara att kontakta oss i styrelsen, antingen via mail (styrelsen@mandolinen.se) eller skriv en lapp och lägg i brevlådan.

Gemensamhetslokalen

I tidigare Mandolinenblad har vi puffat för att vår gemensamhetslokal skall utnyttjas mer flitigt. Som ett led i detta söker vi nu en lokalansvarig. Som ansvarig skall man hålla ett extra vakande öga på lokalen och se till att den som hyrt den har städat, att ingenting fattas eller gått sönder i köket osv. Är det någon av er som är har lust att ställa upp på detta uppdrag så hör vänligen av er till oss i styrelsen.

Återvinningscontainer

Som vi tidigare meddelat kommer vår återvinning att flytta från soprummen till en container som skall stå uppställd på parkeringsplatsen utanför gemensamhetslokalen. Genom att använda oss av en containerlösning kommer vi att spara in nästan halva återvinningskostnaden/år. Dessutom är detta ett miljövänligare alternativ då vi får färre lastbilar och färre antal tömningar av återvinningsmaterialet.

Fläktarna

Vi vill passa på och påminna alla om att rengöra era fläktar. Filtren bör bytas 2 gånger per år och i samband med det skall man även dra ut trumman för rengöring. Filter finns att hämta på vaktmästarnas/vicevärdens expedition men man kan även dammsuga av de gamla filtren.

Fortsatt trevlig vårvinter önskar vi i styrelsen.