Mandolinenbladet nr 3 2007

11 mars 2007

Påskpyssel

Alla medlemmar är hjärtligt välkomna till påskpyssel i vår gemensamhetslokal söndagen den 25 mars klockan 14.30 – ca: 18.00. Tag med er det ni vill pyssla med - papper, kritor, flirtkulor, ägg –ja, vad man nu än kan tänka sig. Välkomna till en mysig stund för alla generationer!

Medlemsmöte

På måndag den 26 mars klockan 18.30 inbjuds alla till ett informationsmöte om badrumsrenovering. Det stora flertalet av oss på området har ännu inte påbörjat någon badrumsrenovering, och konstateras kan att det nu börjar bli dags. Då det blir billigare ju fler som renoverar samtidigt har vi bjudit in Jimmy Isaksson från Tregula Bygg KB att informera om renovering och kakling av våra badrum. Så alla som är intresserade av information om detta ämne är hjärtligt välkomna till gemensamhetslokalen

Gemensamhetslokalen

I tidigare Mandolinenblad har vi puffat för att vår gemensamhetslokal skall utnyttjas mer flitigt. Nu kommer det inom kort en utförlig information om hur vi tänkt oss att detta skall bli verklighet. Men avslöjas redan nu kan att det kommer att bli gratis för föreningens medlemmar att nyttja lokalen.

Återvinningscontainern är på plats

Som vi tidigare meddelat har vår återvinning nu flyttat från soprummen till en container som står uppställd på parkeringsplatsen utanför gemensamhetslokalen, närmare bestämt på två p-rutor närmast Flygelvägen. Genom att använda oss av en containerlösning kommer vi att spara in nästan halva återvinningskostnaden/år.

Lekplatserna

Under våren kommer våra lekplaster att genomgå en behövlig renovering och uppfräschning. Bl.a. kommer vi att måla om, renovera våra gungdjur och byta fallunderlag. För att alla generationer skall få utbyte av vårt gemensamma område kommer vi även att anlägga en boulebana högst upp på vårt område, d.v.s. längst bort från Flygelskolan sett.

Årsstämma

Den 24 april klockan 19.00 är det dags för årets årsstämma. Så boka gärna in denna dag redan nu.

En trevlig vår önskar vi i styrelsen.