Mandolinenbladet nr 4 2006

31 augusti 2006

Städdag

Lördagen den 16 september klockan 10.00 kommer vår årliga städdag att gå av stapeln. Om vi alla hjälper till så kommer det både gå snabbt och bli väldigt trevligt.
Inför denna dag skall cykelförråden tömmas helt på tillhörigheter. Det som eventuellt finns kvar i förråden kommer att märkas.
Tag med er egna hinkar till städningen. Trasor och rengöringsmedel köps in av styrelsen. Städdagen avslutas med gemensam korvgrillning.

Grannsamverkan mot brott

Länsförsäkringar har erbjudit oss ett informationsmöte om vår grannsamverkan. Mötet kommer att hållas i vår gemensamhetslokal den 5 september klockan 18.30
Representant från Länsförsäkringar är Kenneth Johansson och vår kontaktperson i dessa frågor är Annika Eliasson.
Alla hälsas hjärtligt välkomna.

Nya plank

Snart kommer våra gamla vindskydd/plank att ersättas med nya. Tänk på att eventuella växter måste flyttas innan våra gamla vindskydd/plank byts ut.
Våra nya vindskydd/plank kommer att vara tillverkade av tryckimpregnerat trä så att de skall hålla länge. Dock får de ej målas förrän efter två år, så fram till sommaren 2009 måste de vara omålade för hållbarhetens skull.

Medlemskontakt

Ni vet väl att ni gärna får kontakta oss i styrelsen när helst ni vill.
Lättast når man oss på mail: info@mandolinen.se
Eller så kan ni skriva en lapp och lägga i vår låsta brevlåda, som snart kommer att finnas tillgänglig uppe vid anslagstavlan. Givetvis kan man även använda brevlådan vid vicevärdsexpeditionen.

Nya medlemmar

Vi välkomnar Kristina Vaissi på Flygelv 315, Camilla Pompilio och Hans Christian Keller på Flygelv 193, Delia Barbaiani på Flygelv 151, Mikael Hammar på Flygelv 223 och Jimmy Persson och Helena Månsson på Flygelv 313 till vår bostadsrättsförening.


Väl mött den 5/9 klockan 18.30 samt den 16/9 klockan 10.00