Mandolinenbladet nr 6 2008

11 oktober 2008

Badrumsrenovering

Styrelsen har fått in anmälan på de som är intresserade av att renovera sina badrum. Eftersom det tyvärr inte var större intresse så har bostadsrättsföreningen valt att inte göra någon gemensam upphandling, utan hushållen får på egen hand sköta sin upphandling.

Kurs

Det är lite speciellt att bo i bostadsrätt. HSB Skåne erbjuder dig som bor i HSB bostadsrätt en möjlighet att bekanta dig med det som skiljer ett HSB boende från t.ex. hyresrätt eller villa.

Kursen behandlar frågor som:

  • Vem äger föreningen ?
  • Vad täcker månadsavgiften ?
  • Vem bestämmer om lägenheten ?
  • Hur fördelas kostnaderna i föreningen?

Kursledare, HSB Skånes mäklare Caroline Sellström och deras jurist Christina Fregne.

Kursen går den 20 november och ges på HSB Skånes huvudkontor på Gastelyckan. Anmälan ska göras minst två veckor före kursstart och kan göras på HSB Skånes hemsida www.hsb.se/skane. Mer upplysningar kring kursen kan du få av Ludwika Cejovic på HSB Skåne. Telefon 046-210 84 25.

Nya medlemmar

Vi önskar hälsa familjen Unnebratt och familjen Hultsfred & Hansson välkomna till vårt område. Hoppas ni kommer att trivas!

Kontakta oss:

Kontakta styrelsen via mail, styrelsen@mandolinen.se, brev i brevlådan utanför kontoret eller personlig kontakt med någon av oss. Mer kontaktinformation står på hemsidan www.mandolinen.se.