Mandolinenbladet nr 8 2007

11 oktober 2007

Nya medlemmar

Vi hälsar alla som blivit medlemmar i vår förening den senaste tiden hjärtligt välkomna till oss.

Dementi

Det har blivit ett missförstånd när det gäller förfrågan angående intresse av äganderätt som radhusägarna fick föregående vecka.
Vi vill förtydliga att denna informationslapp INTE kom från styrelsen och att den inte heller blev godkänd av styrelsen innan den lämnades ut.
Det får aldrig uppkomma en situation där medlemmarna blir osäkra på vad som gäller d.v.s. vilka direktiv som vi arbetar utifrån samt vilka mål vi tillsammans har tagit fram.

Matavfall

Det är fortfarande många som inte hämtat kärl och papperspåsar för insamling av matavfall. Dessa finns på vicevärdskontoret.
För att fler ska bli delaktiga i vår återvinning kommer någon eller några från Lunds renhållningsverk att gå runt och knacka dörr för att förhöra sig om det finns matavfallskärl i hushållen. Då kan ni även ställa frågor till dem angående detta.

Byte av termostater

Ett företag som heter Minol kommer att byta ut termostater på alla element i lägenheterna. Företaget kontaktar själv de boende, bytena kommer att ske under lördagar och söndagar.

Rapport från loppisen 7/10-07

Inte särskilt välbesökt varken från säljares eller köpares sida. Kanske gör vi ett nytt försök i vår och hoppas då på fler försäljare och därmed en större annonsering.

Aktiviteter

Mandolinenbladet är ett informationsforum för alla medlemmar, inte bara från styrelsen till medlemmarna.
Har någon av er ideér om någon aktivitet är ni välkomna att kontakta styrelsen och få in några rader om det i bladet. Ex en promenadgrupp, joggingpartner, boulespelare, kortspelargäng mm. Gemensamhetslokalen står ganska ofta tom, men är till för alla medlemmar.

Trevlig höst önskar styrelsen!