Mandolinenbladet nr 7 2007

11 september 2007

Ny Vicevärd

Vi hälsar vår nya vicevärd, Pernilla af Forselles välkommen. Hon trädde i tjänst 1/9-07. Detta innebär också nya expeditionstider, måndagar 18.00-19.00.

Bioavfall

Vi har nu börjat vår återvinning av bioavfall (allt matavfall). Har ni ännu inte hämtat behållare för detta, gör det snarast! Behållarna samt påsar finns på vicevärdskontoret och kan hämtas där måndagar 18-19. Eller gå förbi vaktmästeriet och se ifall fastighetsskötarna är inne så lämnar även de ut dem.
Observera att bioavfallskärlen endast är till för matavfall, i de speciella påsarna, INGET trädgårdsavfall eller annat avfall. För mer information om vad som är matavfall se: www.lundsrenhallningsvark.se eller ring: 046-355000.
OBS!
Alla måste hjälpas åt att lägga rätt saker i återvinningscontainern. Är det felsorterat får vi betala sorteringsavgift, och det är en stor och onödig utgift.
Från årsskiftet införs troligtvis en ny skatt på restavfall (de vanliga hushållssoporna), därför är det viktigt att alla hjälps åt och sorterar bättre och även är noga med att lägga rätt sopor på rätt plats. Annars kan detta innebära höjda månadsavgifter.

Arbetsgrupp om insatshöjning

En grupp om ev. insatshöjning kommer att starta snart. Vi vill gärna att fler personer är med i gruppen. Det är viktigt att det finns representanter från olika lägenhetsstorlekar. Är du intresserad, kontakta styrelsen via mail, direkt till någon av styrelsemedlemmarna eller med en lapp i brevlådan utanför kontoret.

Loppis

Vi kommer att ha loppis för alla medlemmar söndagen den 7/10 mellan 10.00 och 13.00 i gemensamhetslokalen. Den som är intresserad av att sälja kan kontakta någon av oss i styrelsen innan den 1/10.

Gruppanslutning–Bredbandsbolaget

Den 1/10 börjar vårt gruppanslutningsavtal hos Bredbandsbolaget att gälla.
För dig som redan är kund hos Bredbandsbolaget och betalar via Autogiro, glöm inte att stoppa autogiroinbetalningen.
Vid kontakt med Bredbandsbolaget, måste du uppge att det gäller en gruppanslutning för Brf Mandolinen i Lund.
Vill du bli kund hos Bredbandsbolaget för bredband och telefoni, måste du själv kontakta dem på tel 0770-777000.
Se även separat information om detta.
Har ni ytterligare frågor, kontakta Reza Goudarzi på 046-2110628 (kvällstid) eller mrezagood@yahoo.com