Mandolinenbladet September 2011

18 september 2011

Medlemsmöte den 21 september

Ttivselgruppen hälsar alla medlemmar välkomna till medlemsmöte i föreningslokalen, Flyglevägen 153 A, kl 18.30 på onsdag, den 21 september. Trädgårdsingenjör Monika Nilsson kommer att tla om beskärning och skötsel av träd och buskar. Föreningen har anlitat henne för att se över föreningens nuvarande planteringar och komma med förslag till förbättringar. Dessutom kommer styrelsen att presentera sig. Ta chansen att informera dig om ett aktuellt ämne och att bekanta dig med styrelsen.
Ingen föranmälan behövs. Vi bjuder på fika!

Loppmarknad lördagen 1 oktober

Brf Mandolinen anordnar loppmarknad mellan kl 10 - 14 utmed Flygelvägen. Vid regn flyttar vi till föreningslokalen, Flygelvägen 153 A. De som vill sälja något ska anmäla sig senast den 21 september för att få ytterligare information. Anmäl dig till Johan Bengtsson, Flygelvägen 175 (e-post Johanb@yahoo.se), eller Maija Vadzis, Flygelvägen 329 (e-post maijav@bredband.net), per e-post eller med talongen som redan delats ut tillsammans med inbjudan!

Plåtmålning i brf Mandolinen

I sommar har vi anlitat Wallstens plåtmålning som har målat om plåtdetaljer på våra husoch som skulle målas om i år helt enligt föreningens underhållsplan och i samråd med HSB. En besiktnignsfirma anlitades och har besiktigat målningsarbetet som nu är godkänt. Styrelsen och vicevärd vet att det varit en del klagomål på målerifirman då de har spillt färg på plattor, trädäck etc. Trots detta godkände besiktningsfirman målningen då mlningsarbetet inte var så dåligt att det skulle bli underkänt. Bostadsrättsföreningen har garanti på målningen. Frågor kan besvaras av vicevärden.

Våra gästparkeringar!

Styrelsen har observerat att boende som har mer än en bil utnyttjar våra få gästparkeringar. Som styrelsen tidigare har meddelat är det inte tillåtet att ha sin andra bil parkerad på gästparkeringen eftersom det endast finns 11 st gästparkerigar. Ni som inte har bil och som kan tänka er att hyra ut er p-plats - meddela gärna det till vicevärden så förmedlar hon den vidare till dem som behöver ytterligare en p-plats!
E-post: vicevard@mandolinen.se
Exp. helgfria måndagskvällar kl. 17-18

Kommande aktiviteter

Trivselgruppen planerar en glöggfest i början av december. Mer information kommer längre fram.
Nästa år firar föreningen sitt 20-årsjubileum. Det ska firas (preliminärt) i maj under gemytliga former. Vi återkommer med ytterligare information.

Information in English

Mandolinenbladet is a newsletter for information to the residents of Mandolinen. Do you need any information in English? Please feel free to contact Annika Eliasson (phone 046-137266 or e-mail annika_eliasson@mac.com) to ask for further information.