Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Referat från HSB Skånes ordinarie föreningsstämma 2020

25 juni 2020 Torsdagen 25 juni genomfördes HSB Skånes ordinarie föreningsstämma. Med anledning av den rådande situationen med corona/covid-19 genomfördes stämman helt genom poströstning och utan fysisk närvaro av fullmäktige.

Valdeltagandet vid årets föreningsstämma har varit högre än på många år och totalt kom 95 giltiga röster in. Vi kan med glädje konstatera att föreningsdemokratin fungerat mycket väl trots den ovanliga situation omvärlden befinner sig i.

Med stor majoritet bifölls de punkter som var föremål för röstning och stämman beslutade om fastställande av resultat och balansräkning, resultatdisposition samt beviljade ansvarsfrihet för styrelsens ledamöter och vd.

Vid kommande ordinarie föreningsstämma, vilken är planerad till 20 maj 2021, kommer HSB Skånes styrelse att redovisa den utredning om bonussystem som inkommen motion föreslår.

Protokollet finns att läsa i sin helhet på hsb.se/skane/foreningsstamma